Новини

У цьому розділі ви знайдете останні новини про нашу групу, ключові галузеві події, а також проекти і угоди, в яких брали участь компанії з групи Авенстон. Наша основна спеціалізація – це впровадження проєктів сонячної енергетики “під ключ”. Авенстон працює як генеральний підрядник та має великий досвід девелопменту, проєктування, будівництва, експлуатації і сервісу комерційних сонячних електростанцій. Крім того, наша група компаній приймає участь у фінансуванні інвестиційних проєктів в обраних галузях.

Щодо особливостей функціонування ринку сонячної енергетики в Україні

Основні тези виступу СЕО української компанії «Авенстон» Дмитра Лукомського щодо особливостей функціонування ринку сонячної енергетики в Україні. "Структура розвитку та ключові тенденції".
Дізнатися більше

Інтерв’ю AgroFM з генеральним директором Авенстон

Запис відео-інтерв'ю AgroFM з генеральним директором української промислової компанії Авенстон Дмитром Лукомським.
Дізнатися більше

Вийшло інтерв’ю генерального директора Авенстон для ExPro

В інтерв’ю виданню ExPro генеральний директор компанії "Авенстон" Дмитро Лукомський розповів про досвід роботи в сонячній енергетиці, перспективні напрямки «сонячного» бізнесу, а також дав ґрунтовні практичні поради потенційним інвесторам.
Дізнатися більше

Авенстон продовжує розширювати співробітництво з виробниками металоконструкцій

Компанії «Авенстон» і «Фортунато Солар» оголошують про свої наміри щодо розширення співробітництва в сфері сонячної енергетики в найближчі три роки. Протягом останніх кількох років компанії реалізували разом декілька проектів будівництва
Дізнатися більше

Виконано поставку комплекту інверторів SMA під проект 5 МВт

Наша компанія виконала чергову поставку інверторного обладнання виробництва компанії SMA Solar Technology. В комплект поставки увійшли стрингові інвертори потужністю 75 кВт, електричні щити постійного струму та обладнання для організації моніторингу роботи інверторів
Дізнатися більше

Енергореформа опублікувала інтерв’ю з керівником компанії Авенстон

Сонячна енергетика в Україні розвивається дуже стрімко: сумарна встановлена ​​потужність введених в експлуатацію сонячних електростанцій протягом 2017 року перевищила 250 МВт. За неповний 2018 рік нова потужність вже більше ніж подвоїлася.
Дізнатися більше

Інвестиційний Енергетичний Форум

Керівництво компанії Авенстон прийняло участь в Інвестиційному Енергетичному Форумі, який відбувся 14 листопада 2018 року у Києві. Захід, організований Клубом альтернативної енергетики, зібрав членів клубу, інвесторів та представників бізнесу.
Дізнатися більше

Авенстон нарощує свої можливості в будівництві сонячних електростанцій

Авенстон отримала можливість постачання та монтажу в своїх проектах додаткової кількості опорних металоконструкцій, що еквівалентна потужності близько 80-90 МВт на рік з помісячним введенням в експлуатацію близько 10 МВт.
Дізнатися більше


Наші проєкти

Дахова сонячна електростанція «Біскотті»

Сонячна фотоелектрична станція побудована у м. Львів на даху харчового підприємства. Сонячні модулі займають площу 1818,6 кв.м та мають загальну встановлену потужність 387,2 ­кВт по постійному струму. Тип СЕС: дахова, мережева, для власного споживання.
Дізнатися більше

Наземна сонячна електростанція “Катеринівка”

Сонячна фотоелектрична станція "Катеринівка" побудована в Дніпропетровській області для турецького інвестора Ümitli Enerji. Сонячна електростанція займає площу 20 га та має загальну потужність фотоелектричних модулів 13,5 ­МВт.
Дізнатися більше

Наземна сонячна електростанція “Чумаки”

Наземна мережева фотоелектрична станція "Чумаки" побудована та здана в експлуатацію в Дніпропетровській області для турецького інвестора Ümitli Enerji. Сонячна електростанція займає площу 8 га та має загальну потужність електростанції складає 5,7 МВт.
Дізнатися більше

Наземна сонячна електростанція “Новопетрівка”

Сонячна наземна електростанція "Новопетрівка" побудована в Дніпропетровській області для турецького інвестора Ümitli Enerji. Сонячна електростанція займає площу 10 га та має загальну потужність фотоелектричних модулів 6,54 ­МВт.
Дізнатися більше
Наші проєкти

 

Рекомендовані статті:

«Мала енерготранзиція»

Експертна думка наразі єдина – нас очікує глобальна електрифікація від переходу на ВДЕ та пов’язані з нею перетворення інфраструктури у всіх сферах. Найпотужнішим драйвером цих процесів стане подальший розвиток сонячної електрогенерації. Які явні та приховані фактори спонукатимуть до таких змін?
Дізнатися більше

Домашні сонячні електростанції в 2021 році

Згідно даних Державного агентства з енергоефективності України в минулому довоєнному році близько пятнадцяти тисяч родин встановили в себе домашні сонячні електростанції. Такі показники майже вдвічі перевищили результати 2020 року. 
Дізнатися більше

Юридичні аспекти будівництва наземних СЕС

Будівництво наземних сонячних електростанцій потребує отримання дозвільної документації та документів, що підтверджують введення об’єкта в експлуатацію. Проєктування та будівництво таких об’єктів здійснюється у визначеному законом порядку.
Дізнатися більше

Історія цін на сонячну енергію

Очевидною стає тенденція до збільшення встановлення сонячних станцій. Одна з найважливіших причин цих процесів – це зменшення цін на фотоелектричні модулі, які є однією з найголовніших складових будь якої сонячної станції. Розберемось чому це відбувається.
Дізнатися більше
 

Залишились питання?
Надішліть свій запит, і наші фахівці проконсультують Вас.