Виконано поставку комплекту інверторів SMA під проект 5 МВт

Осінню 2019 року компанія Авенстон виконала чергову поставку інверторного обладнання виробництва компанії  SMA Solar Technology. В комплект поставки увійшли стрингові інвертори Tripower потужністю 75 кВт, електричні щити постійного струму та обладнання для організації веб-моніторингу роботи інверторного обладнання.

Наша компанія виступає офіційним партнером з продажу та сервісного обслуговування обладнання SMA Solar Technology на території України. Відповідно до настанов  виробника, інструкцій з установки, обслуговування та гарантійних умов Авенстон має права щодо постачання, монтажу та введення в експлуатацію, а також може виконувати технічне та гарантійне обслуговування обладнання SMA.

Зміни у світовій енергетиці неминучі

Дані про розвиток світової енергетики включно з відновлюваними джерелами енергії (ВДЕ), отримані в середині 2018 року, свідчать, що досягнуто важливої віхи – встановлена генеруюча потужність енергії із сонця і вітру перевищує один терават.
Дізнатися більше

Сонячні електростанції можливо будувати в будь-яких областях України

Дмитро Лукомський розповів, чому бізнес зацікавився сонячною енергетикою тільки зараз і що потрібно знати інвесторові, намірився вкладати свої кровні в «сонячні» проекти.
Дізнатися більше

Рідке біопаливо

Виділяють 3 види біопалива в залежності від агрегатного стану і природи речовини: тверде, рідке і газоподібне. Рідке паливо - це спирти (метанол, етанол, бутанол), ефіри, біодизель і біомазут.
Дізнатися більше

Сонячні кооперативи. Досвід інших країн

У статті розглядається досвід США і Німеччини у використанні принципів кооперації для розвитку сонячної енергетики. Цей досвід може стати корисним і для України, який має великий роботи кооперативних об'єднань, особливо в сегменті невеликих приватних сонячних електростанцій.
Дізнатися більше