Виконано поставку комплекту інверторів SMA під проект 5 МВт

Осінню 2019 року компанія Авенстон виконала чергову поставку інверторного обладнання виробництва компанії  SMA Solar Technology. В комплект поставки увійшли стрингові інвертори Tripower потужністю 75 кВт, електричні щити постійного струму та обладнання для організації веб-моніторингу роботи інверторного обладнання.

Наша компанія виступає офіційним партнером з продажу та сервісного обслуговування обладнання SMA Solar Technology на території України. Відповідно до настанов  виробника, інструкцій з установки, обслуговування та гарантійних умов Авенстон має права щодо постачання, монтажу та введення в експлуатацію, а також може виконувати технічне та гарантійне обслуговування обладнання SMA.

1 МВт – за змінним струмом чи постійним? Роз’яснення НКРЕКП

Компанія АВЕНСТОН отримала лист-роз’яснення від НКРЕКП важливого для інвесторів питання щодо механізму обрахунку встановленої потужності для об’єктів, що виробляють електричну енергію з енергії сонця та належать юридичним особам.
Дізнатися більше

Рідке біопаливо

Виділяють 3 види біопалива в залежності від агрегатного стану і природи речовини: тверде, рідке і газоподібне. Рідке паливо - це спирти (метанол, етанол, бутанол), ефіри, біодизель і біомазут.
Дізнатися більше

ВДЕ та ринок електроенергетики – напередодні 2020 року

Ринок електроенергетики України перебуває в стані важливих змін, що передують глибинним трансформаціям у застосуванні «зеленого» тарифу для галузі ВДЕ в 2020 році. В якому стані наразі перебуває сектор ВДЕ України? Що сприяє та що заважає розвитку цієї галузі енергетики? Чи вповні Україна готова до енергетичної транзиції та декарбонізації енергетики?
Дізнатися більше

Еволюція сонячної енергетики при COVID-19

Startup.info поспілкувався з Дмитром Лукомским, генеральним директором і засновником групи компаній Авенстон, співзасновником Рентехно, членом Правління Асоціації сонячної енергетики України.
Дізнатися більше