Земельна ділянка під складську нерухомість

У 2020 році Авенстон закрив операцію з продажу земельної ділянки в Київській області, підготовленої під будівництво сучасного логістичного складу. Спираючись на вимоги інвестиційного партнера наша компанія підібрала відповідні земельні ділянки, виконала попередню перевірку всіх пропозицій і визначила найбільш підходящий варіант. Наш консалтинговий департамент провів юридичний аудит наданих документів, а інженерний відділ перевірив всю наявну технічну документацію, включаючи звіти про геологічні та топологічні дослідження, а також технічні дозволи і обмеження.

В рамках подальшого девелопмента ділянки наші фахівці виконали попереднє техніко-економічне обґрунтування проекту, підготували аналітичну записку щодо ключових особливостей українського законодательсва, провели оцінку витрат на отримання дозволів для підключення до мереж та відповідне коригування CAPEX. Були виконані інші необхідні заходи щодо юридичної та технічної підготовки земельної ділянки.

На підставі аналізу запропонованого бізнес-плану і результатів фінансового моделювання нашим партнером було прийнято рішення про придбання даної земельної ділянки з можливістю подальшого виходу на ринок складської логістики України. За попередніми оцінками, на ділянці можливе розміщення складських приміщень площею 6-8 тис. кв метрів. Після підготовки і закриття угоди з купівлі-продажу земельної ділянки, наша компанія продовжує роботу за даним проектом і супроводжує його подальші етапи.

Авенстон є багатопрофільною групою компаній, яка надає необхідну підтримку інвестиційних проектів на території України. Ми займаємося не тільки супроводом нових бізнес-проектів, а й управляємо діючими активами. Серед напрямків нашої діяльності – проекти в сфері енергетики, відновлюваної енергетики, нерухомості, промисловості та сільського господарства.

Калькулятори генерації сонячної електростанції

У даній статті ми розглянемо необхідність і доцільність використання такого популярного інструменту як "Калькулятор сонячних електростанцій" або "Калькулятор сонячних батарей"
Дізнатися більше

Рідке біопаливо

Виділяють 3 види біопалива в залежності від агрегатного стану і природи речовини: тверде, рідке і газоподібне. Рідке паливо - це спирти (метанол, етанол, бутанол), ефіри, біодизель і біомазут.
Дізнатися більше

Енергопрогноз до середини століття

Як відбуватиметься глобальна енерготранзиція? Які етапи попереду? Які висновки мають зробити інвестори, націлені на середньо- та довгострокову перспективу?
Дізнатися більше

Методи визначення запиленості сонячних батарей

Сонячні батареї, особливо, що розміщені на нерухомих конструкціях, практично не вимагають складного технічного обслуговування. Однак, генерація електроенергії може значно знижуватися через забруднення поверхні сонячних панелей. Вивченню даного питання і буде присвячена ця стаття.
Дізнатися більше