Новини

У цьому розділі ви знайдете останні новини про нашу групу, ключові галузеві події, а також проекти і угоди, в яких брали участь компанії з групи Авенстон. Наша основна спеціалізація – це впровадження проєктів сонячної енергетики “під ключ”. Авенстон працює як генеральний підрядник та має великий досвід девелопменту, проєктування, будівництва, експлуатації і сервісу комерційних сонячних електростанцій. Крім того, наша група компаній приймає участь у фінансуванні інвестиційних проєктів в обраних галузях.

Участь в Українській Енергетичній Ініціативі

Компанія Авенстон приєдналася до Української Енергетичної Ініціативи і підписала відповідну Декларацію. Ми висловлюємо наше зобов’язання прискорити реконструкцію, відновлення та модернізацію енергетичного сектору України.
Дізнатися більше

Дахова сонячна електростанція

Наша компанія розпочала реалізацію проєкту по будівництву дахової сонячної електростанції для українського виробничого підприємства. Тип СЕС: дахова, мережева, для самоспоживання електроенергії по класу напруги 0,4 кВ.
Дізнатися більше

Українсько-Чеське партнерство та інвестиції

Представники Авенстон взяли участь у заході, присвяченому українсько-чеському партнерству та інвестиціям в енергонезалежність громад.
Дізнатися більше

Конференція SOLARISE! CEE 2023 в Празі

Генеральний директор Авенстон прийняв участь у конференції Solarise CEE 2023, що пройшла в Празі 26 та 27 жовтня 2023 року.
Дізнатися більше

Європейські EPC: три запитання до Авенстон

Renewables.Digital познайомив своїх читачів із провідними EPC підрядниками у Європі. Вони розпитали генерального директора Avenston про діяльність і плани компанії.
Дізнатися більше

Виставка EcoEnergy Expo ‑ 2023

Оголошуємо про свою участь у XV Міжнародній спеціалізованій виставці EcoEnergy Expo 2023, яка відбудеться з 17 по 19 жовтня 2023 року в Міжнародному Виставковому Центрі в місті Києві. Запрошуємо вас відкрити Майбутнє Зеленої Енергетики!
Дізнатися більше

Гібридна СЕС на базі автомобільного навісу

Ми раді представити наш новий продукт для власників бізнесу - гібридну сонячну електростанцію на базі автомобільного навісу, яка втілює сучасні технології та рішення для максимально ефективного використання зеленої енергії.
Дізнатися більше

Технології будівництва та автономні рішення

Успішно завершився форум-експозиція "Технології будівництва та автономні рішення", де відбулася активна участь компанії Авенстон. Захід, який проходив у Mercure Congress Centre, зібрав сотні учасників і професіоналів із сфери будівництва та інженерії.
Дізнатися більше


Наші проєкти

Наземна сонячна електростанція “Катеринівка”

Сонячна фотоелектрична станція "Катеринівка" побудована в Дніпропетровській області для турецького інвестора Ümitli Enerji. Сонячна електростанція займає площу 20 га та має загальну потужність фотоелектричних модулів 13,5 ­МВт.
Дізнатися більше

Наземна сонячна електростанція “Новопетрівка”

Сонячна наземна електростанція "Новопетрівка" побудована в Дніпропетровській області для турецького інвестора Ümitli Enerji. Сонячна електростанція займає площу 10 га та має загальну потужність фотоелектричних модулів 6,54 ­МВт.
Дізнатися більше

Наземна фотоелектрична станція “Комишувате-2”

Друга черга сонячної фотоелектричної станції «Комишувате-2» здана в експлуатацію в Кіровоградської області. Електростанція розташована на ділянці площею 6 га. Загальна потужність фотоелектричних модулей складає 3,2 МВт.
Дізнатися більше

Наземна сонячна електростанція “Рихта”

Сонячна електростанція (наземна фотоелектрична станція) «Рихта» побудована в Хмельницькій області. Електростанція займає площу 5 га, а загальна потужність встановлених сонячних панелей (фотоелектричних модулів) становить 2,178 МВт.
Дізнатися більше
Наші проєкти

 

Рекомендовані статті:

Корозія рамок сонячних модулів

В статті розглянуто вплив гальванічної корозії на опорні конструкції і рамки сонячних модулів та визначено методи, які дозволяють мінімізувати це негативне явище.
Дізнатися більше

Сонячне прогнозування в Україні

Погодні системи значно впливають на доступність сонячної радіації. Це означає, що змінюється вихідна потужність сонячної електростанції та кількість виробленої електроенергії протягом дня. Оскільки Україна постачає все більше електрики від сонця у свою національну мережу, все важливішими стають сонячні прогнози.
Дізнатися більше

Використання діаграми Ганта для проектування і будівництва сонячних електростанцій

Графік проекту - важливий інструмент управління будівництвом об'єкта сонячної енергетики. Він дозволяє менеджеру проекту планувати доставку обладнання та матеріалів на будівельний майданчик, синхронізувати роботу перевізників і субпідрядників. Він важливий для моніторингу процесу будівництва і витрат за проектом, графік дає можливість передбачити і запобігати можливі затримки. Використання графіка проекту набагато ефективніше, ніж просто список-календар заходів
Дізнатися більше

Рекорди ефективності сонячних фотоелектричних приладів

Національна лабораторія відновлюваної енергії (NREL) вже багато років працює над аналізом найсучасніших фотоелектричних (PV) технологій самого широкого спектру розробок і застосувань з метою прискорити впровадження на ринку технологій відновлюваної енергії та енергоефективності.
Дізнатися більше
 

Залишились питання?
Надішліть свій запит, і наші фахівці проконсультують Вас.