Новини

У цьому розділі ви знайдете останні новини про нашу групу, ключові галузеві події, а також проекти і угоди, в яких брали участь компанії з групи Авенстон. Наша основна спеціалізація – це впровадження проєктів сонячної енергетики “під ключ”. Авенстон працює як генеральний підрядник та має великий досвід девелопменту, проєктування, будівництва, експлуатації і сервісу комерційних сонячних електростанцій. Крім того, наша група компаній приймає участь у фінансуванні інвестиційних проєктів в обраних галузях.

Спеціаліст з B2B маркетингу

Шукаємо в команду спеціаліста по B2B маркетингу на віддалену або гібридну роботу, який буде відповідати за такі напрями як event маркетинг, експертний маркетинг та партнерський маркетинг.
Дізнатися більше

Менеджер по управлінню проєктами

Шукаємо менеджера по управлінню проєктами, який буде відповідати за планування та виконання проєктів будівництва комерційних сонячних електростанцій та промислових систем накопичення енергії.
Дізнатися більше

Партнерство з компанією EnSmart Power

Компанія Авенстон отримала статус «Преміум-партнера EnSmart для систем зберігання енергії» і була авторизована для налаштування та продажу систем зберігання енергії виробництва EnSmart в Україні.
Дізнатися більше

Інноватори енергоефективності України

Авенстон ввійшла до Каталогу інноваторів енергоефективності, який містить інформацію про бізнеси, що мають рішення для свідомого й ефективного використання енергетичних запасів, а також спрямовані на зелену трансформацію.
Дізнатися більше

Авенстон — член Ради директорів КБУ

Раді повідомити, що наша компанія приєдналася до Конфедерації будівельників України (КБУ) та увійшла до Ради директорів цієї організації. КБУ — це найбільше галузеве об’єднання будівельників, що представляє понад 800 членів з усіх регіонів України.
Дізнатися більше

Менеджер по управлінню закупівлями

Ми шукаємо менеджера по управлінню закупівлями для організації ефективної роботи з виробниками, дистриб’юторами та постачальниками обладнання і матеріалів в проєкти сонячної енергетики та промислового накопичення енергії.
Дізнатися більше

Авенстон – член Спілки українських підприємців

В травні 2024 року наша компанія стала членом Спілки українських підприємців (СУП), яка обʼєднує український бізнес незалежно від масштабу, галузі та географії діяльності. Спілка виступає за інновації та відкриття нових ринків для українських компаній.
Дізнатися більше

Менеджер по роботі з клієнтами

Ми шукаємо менеджера по роботі з клієнтами, який підсилить нашу команду та буде активно залучений до промоції та реалізації довгострокових інноваційних проєктів в сфері відновлювальної енергетики.
Дізнатися більше


Наші проєкти

Дахова сонячна електростанція «Біскотті»

Сонячна фотоелектрична станція побудована у м. Львів на даху харчового підприємства. Сонячні модулі займають площу 1818,6 кв.м та мають загальну встановлену потужність 387,2 ­кВт по постійному струму. Тип СЕС: дахова, мережева, для власного споживання.
Дізнатися більше

Наземна сонячна електростанція “Катеринівка”

Сонячна фотоелектрична станція "Катеринівка" побудована в Дніпропетровській області для турецького інвестора Ümitli Enerji. Сонячна електростанція займає площу 20 га та має загальну потужність фотоелектричних модулів 13,5 ­МВт.
Дізнатися більше

Наземна сонячна електростанція “Чумаки”

Наземна мережева фотоелектрична станція "Чумаки" побудована та здана в експлуатацію в Дніпропетровській області для турецького інвестора Ümitli Enerji. Сонячна електростанція займає площу 8 га та має загальну потужність електростанції складає 5,7 МВт.
Дізнатися більше

Наземна сонячна електростанція “Новопетрівка”

Сонячна наземна електростанція "Новопетрівка" побудована в Дніпропетровській області для турецького інвестора Ümitli Enerji. Сонячна електростанція займає площу 10 га та має загальну потужність фотоелектричних модулів 6,54 ­МВт.
Дізнатися більше
Наші проєкти

 

Рекомендовані статті:

Сонячні симулятори – нові можливості для PV-бізнесу

Розвиток сонячної енергетики, що останнім часом потужно стимульований падінням вартості PV-компонентів, стикається з новим викликом. Досить важко достеменно оцінити привабливість розташування бізнес-проекту з PV-енергетики та обрати перспективну бізнес-модель для нього.
Дізнатися більше

Зелений тариф в Україні

"Зелений тариф" був офіційно введений в Україні в 2009 році. Основним зобов'язанням держави було викупити всю кількість електроенергії, виробленої з використанням відновлюваних джерел енергії (ВДЕ).
Дізнатися більше

Класифікація сонячних електростанцій (СЕС)

В даній статті коротко розглянуто найбільш популярні типи сучасних фотоелектричних сонячних електростанцій і запропоновано варіанти їх класифікації.
Дізнатися більше

Основи технології виробництва кремнієвих сонячних фотоперетворювачів

Фотоелектричні перетворювачі або сонячні елементи (solar cells) – це напівпровідникові вироби, які перетворюють сонячне випромінення в електричний струм.
Дізнатися більше
 

Залишились питання?
Надішліть свій запит, і наші фахівці проконсультують Вас.