Розвиваючи сонячну енергетику

Відновлювані джерела енергії пережили різкий сплеск зростання, популярності і необхідності в останні роки. Криза глобального потепління нікуди не дінеться, а постійне надмірне використання невідновлюваних джерел енергії швидко виснажує людство в тому, що йому потрібно для виживання. Відновлювані джерела енергії можуть вирішити цю проблему, але для її реалізації потрібні справжні новатори і провидці. Як, наприклад, китайська фірма ReneSola, що отримала нагороду Acquisition International за найвидатніші сонячні фотоелектричні модулі 2020 року. Приєднуйтесь до нас, і ми докладніше розглянемо інновації, завдяки яким ця фірма досягла досконалості.

Чарівність відновлюваних джерел енергії іноді може здатися занадто позитивною, щоб бути правдою, але це швидко стає однією з найнеобхідніших змін, які люди на цій планеті повинні будуть зробити, щоб продовжувати жити з якоюсь подобою нормального життя. Будь то гідроелектроенергія, приливна енергія, енергія вітру або геотермальна енергія, людство може і повинно адаптуватися безліччю способів, щоб захистити майбутнє як планети, так і її різноманітної флори і фауни. Однак, мабуть, головним серед цих варіантів відновлюваної енергії для домовласників і жителів великих і малих міст, а також для великих забудовників електростанцій по всьому світу є сонячна енергія; використання енергії сонця з максимальною ефективністю. Оскільки традиційні види біопалива і невідновлюваних джерел енергії продовжують виснажуватися, все більше і більше людей шукають більш екологічно безпечні і захисні альтернативи. Саме тут на допомогу приходять такі компанії, як ReneSola і Авенстон.

Бренд ReneSola був заснований п’ятнадцять років тому, в 2005 році, в той час, коли в Китаї було всього кілька дійсно глобальних виробників продуктів, пов’язаних з широким комерційним використанням сонячної енергії. Сьогодні ReneSola відповідає за виробництво і забезпечення клієнтів по всьому світу високоякісними сонячними фотоелектричними елементами і модулями, в комплекті з полікристалічними і монокристаллическими технологіями для підвищення ефективності та результативності. Кожен клієнт має можливість зменшити свій вуглецевий слід і зменшити свою залежність від природних ресурсів Землі, щоб забезпечити стійке майбутнє. У сучасному світі, де все більша увага приділяється відновлюваним джерелам енергії та охороні навколишнього середовища, успіх ReneSola абсолютно і повністю виправданий.

Важко сперечатися з репутацією компанії як надійного і високоякісного виробника сонячних фотоелектричних модулів, оскільки вона росте рік від року і продовжує рости до цього дня, досягаючи значних показників і етапів. Всього через рік після початку торгів компанія була зареєстрована на Лондонській фондовій біржі, а потім в 2008 році вона була включена в лістинг Нью-Йоркської фондової біржі. У 2011 році повідомлялося, що ReneSola почала розробку Virtus Wafer – технології, яка буде стимулювати підвищення сонячної ефективності до набагато більш високого рівня, а потім через рік приступила до OEM виробництва за кордоном. У 2015 році був запущений бізнес на дахах комерційних і житлових приміщень в Китаї, а в 2016 році компанія досягла рубежу – відвантаження по всьому світу становить понад 15 ГВт. Станом на 31 грудня 2017 року ReneSola успішно відкрила свій девелоперський бізнес в Китаї, США, Канаді, Великобританії, Франції, Польщі, Угорщині, Іспанії, Туреччині, Індії, Південній Кореї і багатьох інших країнах по всьому світу. Пізніше в 2017 році компанія вивела свій виробничий бізнес з лістингу NYSE, щоб зосередитися на розробці проектів і окремо – на виробництві сонячних панелей. Нещодавно компанія оголосила про те, що до 2019 року вона досягла позначки в 20 ГВт по всьому світу. ReneSola управляє сучасним виробничим підприємством з річною виробничою потужністю 3,65 ГВт в провінції Цзянсу в Китаї і планує розширення до 5 ГВт за рахунок кінець 2020 року.

31 березня 2020 року компанія оголосила, що підписала угоду про стратегічні інвестиції на суму 100 мільйонів доларів США з Zhongnan Industry (дочірньою компанією Zhongnan Holding Group) з метою посилення виробництва сонячних панелей і виконання плану розширення.

Керуючись універсальним баченням і прагненням боротися з глобальним енергетичним кризою, ReneSola зміцнює свої міжнародні зв’язки, демонструючи свої високі показники на малих і великих ринках сонячної енергії по всьому світу. Будь то Китайська Народна Республіка, Сполучені Штати Америки, Сполучене Королівство, Європа або Індійський субконтинент, бачення ReneSola світу відновлюваних джерел енергії не знає кордонів. Майбутнє має безмежний потенціал для використання енергії для забезпечення екологічно чистих ресурсів спільнот, і ця фірма, незважаючи на безліч злетів і падінь на цьому шляху, знаходиться в авангарді реалізації цього потенціалу для людей в усьому світі.

Використовуючи свою присутність на світовій арені і свій великий досвід в галузі відновлюваних джерел енергії, ReneSola ідеально позиціонується як надійна і відома компанія з виробництва сонячних фотоелектричних систем і розробник проектів у всьому світі. Світовий порядок денний як ніколи раніше зосереджений на поліпшенні загального стану здоров’я і благополуччя планети і її людей. Що важливо в сонячній енергії, так це те, що нею може скористатися кожен, і ReneSola сповнена рішучості запропонувати її кожному. Клієнтська база фірми широка і різноманітна: від власників невеликих дахів до великих розробників сонячних електростанцій. Відновлювані джерела енергії не призначені тільки для вчених і багатих; кожен може взяти участь у порятунку планети. Послуги ReneSola гарантують, що кожен клієнт отримає найкращі інструменти, щоб почати свій власний шлях до відновлюваної енергії.

Як вертикально інтегрований виробник сонячних батарей, ReneSola пропонує своїм клієнтам широкий спектр сонячних батарей для різних областей застосування і розмірів, включаючи житлові, комерційні та комунальні. За п’ятнадцять років, що минули з того моменту, як компанія почала виробництво і торгівлю, ReneSola поставила понад 20 ГВт сонячної продукції тисячам клієнтів по всьому світу. До них відносяться фотоелектричні модулі, інвертори та комплекти сонячних батарей, призначені для використання у багатьох місцях. Однак те, що відрізняє і піднімає цю фірму на новий рівень, – це якість продукції, що поставляється її клієнтам всюди.

фабрика renesola

Сонячні продукти ReneSola виробляються тільки з використанням самих передових технологій найвищої якості, завдяки чому стійке і довгострокове використання відновлюваних джерел енергії з кожним днем ​​стає все менше мрією, а все більше – реальністю. Завдяки модулям Virtus II і провідною технології Mono PERC клієнти можуть отримати більш високий коефіцієнт конверсії, ніж у конкурентів в галузі відновлюваних джерел енергії. Мало того, що використовувані матеріали є інноваційними і ефективними для використання і перетворення сонячної енергії, вони також є конкурентоспроможними за вартістю в порівнянні з багатьма конкурентами ReneSola. Після безпечної доставки клієнту в упаковці, що захищає від мікротріщин, ці продукти прості в установці, надійні і стабільні, а також мають безліч міжнародних сертифікатів.

За розробкою, виробництвом і постачанням цих виняткових сонячних продуктів стоїть величезна команда ReneSola. Міжвідомча співпраця між кожною з команд і співробітників, що працюють по всьому світу для ReneSola, зробило її одним з кращих виробників сонячної фотоелектричної енергії в даний час. Бізнес в цілому працює з повністю відкритою культурою, дозволяючи кожному співробітнику вільно ділитися своїми ідеями, оскільки компанія продовжує рости і сподівається на далнейшее розвиток.

ReneSola, що базується на технологіях, якості і довірі, є втіленням досконалості в тому, до чого повинна прагнути кожна фірма, а не тільки в галузі відновлюваних джерел енергії. Вона не погоджується ні на що менше, ніж найкраще, що може запропонувати своїм клієнтам. Фірма застосовує кращі комерційно доступні технології для розробки продуктів; використовує найвищі стандарти якості, щоб гарантувати, що ринок отримує продукт найвищої якості за доступними цінами, і вірить у зміцнення довіри для підтримки постійних клієнтів і міцних ділових партнерських відносин по всьому світу. В основі всього, що досягає ReneSola, лежить обіцянка піклуватися про планету, а також про своїх клієнтів.

Замість того, щоб ставитися до своїх клієнтів як до разовим покупцям, ReneSola вважає їх діловими партнерами для довгострокових робочих відносин. Поряд з успішним застосуванням суворих планів забезпечення якості для поставки продукції найвищої якості за доступними цінами, компанія тепер має перевагу на ринку продуктів з більш високою потужністю, що знижує загальну вартість проекту для клієнтів. Команда повністю навчених і висококваліфікованих фахівців робить все можливе, щоб зробити клієнта щасливим і задоволеним своїм новим сонячним продуктом. Ці кваліфіковані фахівці, що працюють цілодобово і без вихідних, надають краще обслуговування клієнтам і, при необхідності, можуть виїхати на місце до клієнта для особистого вирішення будь-яких технічних проблем. Саме ці чіткі підходи допомогли фірмі налагодити довгострокові ділові відносини, завоювавши довіру і репутацію лідера на ринку.

Однак, незважаючи на безліч позитивних результатів, які були отримані і продовжують приносити розвиток галузі відновлюваних джерел енергії, шлях ReneSola до сих пір не обійшовся без проблем. Падіння цін на сонячні фотоелектричні модулі за останні кілька років ускладнило отримання мінімального прибутку у виробництві. Проте, саме тут вражаюче розуміння ринку і проникливість, що характеризують команду ReneSola, ще раз довели свою цінність. На відміну від інших, компанія не інвестувала великих коштів у збільшення виробничих потужностей до таких масштабів, коли її виживання майже повністю залежить від коливань ринку.

Сталий розвиток є ключовим фактором не тільки для планети, а й для самої ReneSola. Щоб бути стійким підприємством, фірма постійно прагне бути динамічною, гнучкою і постійно готовою до змін, якщо цього вимагатиме ринок. Відновлювані джерела енергії стали значно більш популярними і, отже, конкурентоспроможними на ринку, ніж будь-коли раніше, але ReneSola рішуче зосереджена на збереженні своїх глобальних і лідируючих позицій в галузі. Ключова частина цього обслуговування полягає в тому, щоб передбачити майбутнє відновлюваної енергії, зокрема, сонячної енергії. Одна з тенденцій, яку ReneSola помітила і в якій активно бере участь, – це перехід сонячного ринку від стандартної полі-технології до моно-модулів PERC.

ReneSola розширила власне виробництво моно-модулів PERC і буде продовжувати робити це протягом 2020 року і далі. Тим часом, компанія також працює над іншими інноваційними продуктами для глобального ринку поновлюваних джерел енергії, щоб допомогти іншим розробникам заощадити значні гроші на деяких аспектах самих сонячних панелей і модулів. Що стосується розширення, ReneSola не має наміру сповільнювати і без того значне зростання. З планами щодо збільшення виробничих потужностей до 5 ГВт з існуючих 3,65 ГВт до кінця 2020 року і раннім вивченням можливості запуску закордонного виробничого підрозділу, який буде націлене на обслуговування ринку Південної Азії, майбутнє цієї виняткової компанії виглядає більш світлим, ніж будь-коли.

Влітку 2020 року ReneSola і Авенстон підписали договір про довгострокове партнерство для України та інших сусідніх країн. Авенстон представлятиме високоякісні і високоефективні сонячні фотомодулі ReneSola в регіоні, розвиваючи тим самим співпрацю компаній. Наша компанія забезпечує інновації, досвід і можливості шляхом глибокого знання секторів відновлюваної енергії та енергоефективності з розумінням динаміки ринку. Авенстон працює на підвищення ефективності проектів наших клієнтів, розробляючи і впроваджуючи сучасні інженерні рішення, приділяючи велику увагу побудові довгострокових партнерських відносин.

 

Ключові напрямки діяльності Авенстон

Промислові сонячні електростанції

Будуємо мережеві промислові сонячні електростанції для продажу електроенергії в мережу по договорам PPA та через систему аукціонів. Наземні сонячні електростанції "під ключ" - проєктування, генпідряд, підключення до мереж.
Дізнатися більше

Комерційні сонячні електростанції

З 2010 року виконуємо повний комплекс робіт по розробці проєктів, будівництву та сервісному обслуговуванню сонячних фотоелектричних електростанцій всіх типів. Величезний практичний досвід будівництва сонячних електростанцій для бізнесу.
Дізнатися більше

Плавучі сонячні електростанції

Ми пропонуємо всі необхідні послуги та інноваційні рішення для впровадження плавучих сонячних електростанцій (FPV) в Європі та на Близькому Сході. Технічні консультації, проектування та послуги EPC під ключ.
Дізнатися більше

Системи накопичення електроенергії

Повний спектр послуг по впровадженню технологій зберігання енергії (BESS) для сонячних електростанцій та інших об'єктів ВДЕ, промисловості і комерційного сектора. Проєктування, будівництво та введення в експлуатацію систем накопичення енергії.
Дізнатися більше

Обладнання для сонячних електростанцій

Авенстон має багаторічний досвід у постачанні обладнання і матеріалів на будівельні майданчики проєктів ВДЕ. Вартість обладнання та вибір оптимального графіка доставки можуть бути ефективно оптимізовані фахівцями нашої компанії.
Дізнатися більше

Системи резервного живлення та ДБЖ

Надаємо послуги з встановлення сучасних джерел безперервного та резервного живлення для комерційних підприємств. Проєктування, встановлення і сервіс ДБЖ малої та середньої потужності. Резервні системи електропостачання.
Дізнатися більше

Експлуатація і сервіс сонячних електростанцій

Подовжуємо термін служби об'єктів ВДЕ, збільшуємо їхню прибутковість, оптимізуємо продуктивність та експлуатаційну доступність, знижуємо операційні витрати. Планове та позапланове технічне обслуговування, гарантія, сервіс.
Дізнатися більше

Додаткові інжинірингові послуги

Авенстон надає окремі послуги, повʼязані з технічними аспектами реалізації проєктів в галузі відновлювальної енергетики: моделювання, техніко-економічне обгрунтування, проєктування, монтажні та електромонтажні роботи.
Дізнатися більше