Публікації

Аналітика, експертні статті, історичні факти, актуальні інтерв’ю, знайомство з сучасними технологіями та багато іншого про галузь відновлювальної енергетики. У фокусі уваги – сонячна енергетика. Огляд актуальних питань, пов’язаних з проектуванням, будівництвом та експлуатацією комерційних сонячних електростанцій. Аналіз динаміки ринку, прогнози та факти.

Перші сонячні елементи від Bell Laboratories

У квітні 1954 року дослідники з Bell Laboratories продемонстрували перший в світі практичний кремнієвий сонячний елемент, який дав початок всім сучасним різновидам фотоелектричних перетворювачів.
Дізнатися більше

Промислові та комерційні сонячні електростанції

Сонячна енергетика стає все більш популярною через зростаючий інтерес до відновлюваних джерел енергії. Існують значні відмінності між системами сонячної енергії для житлового, комерційного та промислового використання.
Дізнатися більше

Що впливає на вартість сонячних енергосистем?

Існує багато факторів, які впливають на ціну, яку підрядник пропонує інвестору фотоелектричної системи. Сонячні PV системи є унікальними продуктами, і ціна, яку ви платите, сильно залежить від різних факторів.
Дізнатися більше

Основи сонячної енергетики для бізнесу

Комерційні сонячні електростанції можуть реально змінити ваш бізнес. Якщо ви шукаєте енергоефективну альтернативу, щоб скоротити рахунки за електроенергію, сонячна енергія може стати хорошим вибором.
Дізнатися більше

Європейські EPC: три запитання до Авенстон

Renewables.Digital познайомив своїх читачів із провідними EPC підрядниками у Європі. Вони розпитали генерального директора Avenston про діяльність і плани компанії.
Дізнатися більше

Сонячні електростанції типу “Схід-Захід”

У даній статті проведений детальний аналіз способу орієнтування сонячних панелей у складі СЕС одночасно на схід та захід, включно з визначенням їх переваг та особливостей.
Дізнатися більше

Гібридна СЕС на базі автомобільного навісу

Ми раді представити наш новий продукт для власників бізнесу - гібридну сонячну електростанцію на базі автомобільного навісу, яка втілює сучасні технології та рішення для максимально ефективного використання зеленої енергії.
Дізнатися більше

До питання вибору сонячних модулів

У сучасному світі сонячні PV модулі є одним з найбільш ефективних і сталих джерел енергії. Вибір правильного виробника сонячних модулів є ключовим фактором для отримання максимальної продуктивності та довговічності.
Дізнатися більше


Новини компанії Авенстон

Участь в Українській Енергетичній Ініціативі

Компанія Авенстон приєдналася до Української Енергетичної Ініціативи і підписала відповідну Декларацію. Ми висловлюємо наше зобов’язання прискорити реконструкцію, відновлення та модернізацію енергетичного сектору України.
Дізнатися більше

Дахова сонячна електростанція

Наша компанія розпочала реалізацію проєкту по будівництву дахової сонячної електростанції для українського виробничого підприємства. Тип СЕС: дахова, мережева, для самоспоживання електроенергії по класу напруги 0,4 кВ.
Дізнатися більше

Українсько-Чеське партнерство та інвестиції

Представники Авенстон взяли участь у заході, присвяченому українсько-чеському партнерству та інвестиціям в енергонезалежність громад.
Дізнатися більше

Конференція SOLARISE! CEE 2023 в Празі

Генеральний директор Авенстон прийняв участь у конференції Solarise CEE 2023, що пройшла в Празі 26 та 27 жовтня 2023 року.
Дізнатися більше
Новини
 

Залишились питання?
Надішліть свій запит, і наші фахівці проконсультують Вас.