Інвестиційний Енергетичний Форум

Керівництво компанії Авенстон прийняло участь в Інвестиційному Енергетичному Форумі, який відбувся 14 листопада 2018 року у Києві. Захід, організований Клубом альтернативної енергетики, зібрав членів клубу, інвесторів та представників інвестиційних фондів, банків і міжнародних фінансових установ, територіальних громад, торговельно-економічних радників посольств іноземних держав в Україні, керівників промислових і аграрних підприємств та експертів галузі.

Зустріч розпочалась з експрес-презентацій учасників, протягом якого гості форуму розказували про себе у форматі особистого спілкування. Не менш жваво та досить інформативно пройшла наступна панельна дискусія, темою якої стала «Практика інвестування у ВДЕ в Україні». Своїм досвідом щодо втілення енергетичних проектів поділився Дмитро Лукомський, генеральний директор компанії Авенстон. По завершенню дискусії розпочався експертний нетворкінг та B2B зустрічі.

Инвестиционный Энергетический Форум
invest forum letter

Біоенергія: минуле, сьогодення і майбутнє

Біоенергія відіграє важливу роль у багатьох сценаріях низьковуглецевого розвитку і може бути особливо корисна в секторі транспортних перевезень на великі відстані. Розширена роль біоенергії залишається предметом дискусій, а іноді й суперечок щодо стійкості виробництва і використання.
Дізнатися більше

Фотовольтаїка. Перспективи і можливості в Україні

Про проблеми становлення галузі сонячної енергетики - в інтерв'ю з Дмитром Лукомським, кандидатом технічних наук, експертом по сонячній енергетиці.
Дізнатися більше

Основи виробництва кремнієвих сонячних модулів

Сонячні модулі (або як їх ще часто називають — сонячні батареї) є найважливішим компонентом для будівництва сонячних електростанцій. Від технічних параметрів сонячних модулів залежить те, яку кількість електроенергії вдасться отримати з одиниці площі
Дізнатися більше

Що таке технологія сонячних панелей TOPCon?

TOPCon сонячні елементи з контактами, що пасивовані тунельним оксидом (Tunnel Oxide Passivated Contact), були вперше представлені в 2013 році Інститутом сонячної енергії Фраунгофера в Німеччині і використовується основними виробниками принаймні з 2019 року.
Дізнатися більше