Інвестиційний Енергетичний Форум

Керівництво компанії Авенстон прийняло участь в Інвестиційному Енергетичному Форумі, який відбувся 14 листопада 2018 року у Києві. Захід, організований Клубом альтернативної енергетики, зібрав членів клубу, інвесторів та представників інвестиційних фондів, банків і міжнародних фінансових установ, територіальних громад, торговельно-економічних радників посольств іноземних держав в Україні, керівників промислових і аграрних підприємств та експертів галузі.

Зустріч розпочалась з експрес-презентацій учасників, протягом якого гості форуму розказували про себе у форматі особистого спілкування. Не менш жваво та досить інформативно пройшла наступна панельна дискусія, темою якої стала «Практика інвестування у ВДЕ в Україні». Своїм досвідом щодо втілення енергетичних проектів поділився Дмитро Лукомський, генеральний директор компанії Авенстон. По завершенню дискусії розпочався експертний нетворкінг та B2B зустрічі.

Инвестиционный Энергетический Форум
invest forum letter

Що впливає на вартість сонячних енергосистем?

Існує багато факторів, які впливають на ціну, яку підрядник пропонує інвестору фотоелектричної системи. Сонячні PV системи є унікальними продуктами, і ціна, яку ви платите, сильно залежить від різних факторів.
Дізнатися більше

Чи можливий повний перехід України на ВДЕ?

Триває жвава глобальна дискусія про збереження балансу між викопним паливом і ядерною енергією, з одного боку, і відновлюваними джерелами, такими як гідроенергія, сонячна енергія, енергія вітру, геотермальна енергія й енергія біомаси, з іншого.
Дізнатися більше

Перспективи сонячного ринку на 2021-2025 роки

Ринок сонячної енергії досяг нового річного рекорду зростання у 18%: протягом 2020 році у всьому світі було встановлено 138 ГВт сонячних електростанцій, а сонячна індустрія впоралася з нищівною глобальною пандемією COVID-19.
Дізнатися більше

Зміни у світовій енергетиці неминучі

Дані про розвиток світової енергетики включно з відновлюваними джерелами енергії (ВДЕ), отримані в середині 2018 року, свідчать, що досягнуто важливої віхи – встановлена генеруюча потужність енергії із сонця і вітру перевищує один терават.
Дізнатися більше