Інвестиційний Енергетичний Форум

Керівництво компанії Авенстон прийняло участь в Інвестиційному Енергетичному Форумі, який відбувся 14 листопада 2018 року у Києві. Захід, організований Клубом альтернативної енергетики, зібрав членів клубу, інвесторів та представників інвестиційних фондів, банків і міжнародних фінансових установ, територіальних громад, торговельно-економічних радників посольств іноземних держав в Україні, керівників промислових і аграрних підприємств та експертів галузі.

Зустріч розпочалась з експрес-презентацій учасників, протягом якого гості форуму розказували про себе у форматі особистого спілкування. Не менш жваво та досить інформативно пройшла наступна панельна дискусія, темою якої стала «Практика інвестування у ВДЕ в Україні». Своїм досвідом щодо втілення енергетичних проектів поділився Дмитро Лукомський, генеральний директор компанії Авенстон. По завершенню дискусії розпочався експертний нетворкінг та B2B зустрічі.

Инвестиционный Энергетический Форум
invest forum letter

До питання вибору сонячних модулів

У сучасному світі сонячні PV модулі є одним з найбільш ефективних і сталих джерел енергії. Вибір правильного виробника сонячних модулів є ключовим фактором для отримання максимальної продуктивності та довговічності.
Дізнатися більше

Яка площа потрібна для сонячної електростанції?

Одним з питань, яке може виникнути при плануванні майбутньої сонячної електростанції, є необхідна площа для розміщення панелей.
Дізнатися більше

Нетрадиційні ВДЕ: реальність чи фантастика?

Сьогодні спостерігається загальна світова тенденція до екологічної обізнаності, і відновлювані джерела енергії знаходяться під пильною увагою. Компанія АВЕНСТОН представляє огляд нетрадиційних ВДЕ: грозова енергетика, кріоенергетика, гравітаційна енергетика та технології концентрації сонячного світла.
Дізнатися більше

Водень та ВДЕ: світові практики застосування

Ми багато знаємо про альтернативну енергетику, але останніми роками все частіше порушується тема водню. Яка ж роль найлегшого хімічного елемента періодичної таблиці у системі ВДЕ-генерації? Як відбуваються процеси виробництва водню, та які цікаві світові практики його застосування?
Дізнатися більше