Авенстон розвиває співробітництво з постачальниками інверторів

На початку грудня компанії «Авенстон» і «Photomate s.r.o.» підписали Меморандум про співпрацю та співробітництво та почали активну підготовку до сезону 2019 року. Це черговий важливий крок на шляху реалізації амбітних планів нашої компанії по будівництву великої потужності об’єктів ВДЕ протягом наступного року.

ТОВ «Авенстон» є генеральним підрядником у проектах, пов’язаних з проектуванням, будівництвом та експлуатацією комерційних сонячних електростанцій, і зацікавлений у розширенні співпраці з постачальниками обладнання та підрядниками.

Photomate s.r.o., в даний час є єдиним постачальником інверторного обладнання Huawei для сонячних електростанцій на території України і зацікавлений у розширенні можливостей для надання своїх послуг.

Цілями Меморандуму про співробітництво є:

  • Сприяння розвитку потенціалу партнерів у галузі сонячної енергетики.
  • Підвищення обізнаності клієнтів та підрядників щодо послуг та можливостей компаній щодо реалізації проектів з енергії сонця.
  • Виконання інших необхідних заходів у 2019 році для успішної реалізації кількох спільних проектів загальною потужністю не менше 30 МВт.

Як вибрати сонячні фотомодулі (сонячні батареї)?

Сонячна батарея – це найважливіший і, одночасно, найдорожчий компонент в будь-якій фотоелектричній системі. Саме від його надійності, довговічності та ефективності багато в чому залежить успішна і довгострокова прибуткова експлуатація сонячної станції.
Дізнатися більше

Шляхи вдосконалення методів виробництва водню

Вчені NREL проаналізували нову STCH технологію розщеплення води, яка може бути потенційно більш енергоефективною, ніж виробництво водню за допомогою широко використовуваного методу електролізу.
Дізнатися більше

Нові технології у виробництві фотоелектричних батарей

За останні кілька років технології виробництва фотоелектричних модулів досить сильно змінилися. Тож наразі ми маємо складний ринок, наповнений продукцією з різними параметрами та властивостями. Ми підготували корисний матеріал, який допоможе потенційним інвесторам не зробити помилок.
Дізнатися більше

Рідке біопаливо

Виділяють 3 види біопалива в залежності від агрегатного стану і природи речовини: тверде, рідке і газоподібне. Рідке паливо - це спирти (метанол, етанол, бутанол), ефіри, біодизель і біомазут.
Дізнатися більше