Авенстон нарощує свої можливості в будівництві сонячних електростанцій

Авенстон – українська промислова компанія, що спеціалізується на комплексному впровадженні промислових сонячних електростанцій. Протягом 2018 року ми активно нарощували свої можливості в проектуванні та будівництві і вже на початку 2019 року плануємо вийти на новий рівень потужності. Черговим кроком на цьому шляху стали домовленості про співпрацю з провідним українським виробником металоконструкцій та гвинтових паль – компанією «Пиллар-Україна».

В листопаді 2018 року були підписані відповідні угоди та заплановані певні дії, які передбачають сприяння нарощуванню потенціалу обох компаній в сфері сонячної енергетики, а також створення і підтримання постійних контактів для сталого підвищення ринкової долі кожної з сторін в галузі сонячної енергетики. Крім того, компанії домовились про реалізацію кількох спільних проектів сонячної енергетики.

Як результат, компанія Авенстон отримала можливість постачання та монтажу в своїх проектах додаткової кількості опорних металоконструкцій, що еквівалентна потужності близько 80-90 МВт на рік з помісячним введенням в експлуатацію близько 10 МВт. Авенстон не зупиняється на досягнутому і продовжує свою роботу, щоб стати лідером в галузі сонячної енергетики. Маємо надію на плідну і довготривалу співпрацю!

Довідка. ТОВ «Пиллар-Україна» є виробником геошурупів з багаторічним досвідом роботи в Україні. Компанія додержується європейських стандартів якості, що дозволяє гарантувати незмінно високу якість продукції.

Строительство солнечных электростанций
pillar
pillar-03
pillar-04
pillar-05
pillar-06

Шлях Європи до чистої енергії

Енергетична криза в Європі та зростання кліматичних амбіцій відновили імпульс серед політиків до диверсифікації та декарбонізації енергетичної системи.
Дізнатися більше

Чи можливий повний перехід України на ВДЕ?

Триває жвава глобальна дискусія про збереження балансу між викопним паливом і ядерною енергією, з одного боку, і відновлюваними джерелами, такими як гідроенергія, сонячна енергія, енергія вітру, геотермальна енергія й енергія біомаси, з іншого.
Дізнатися більше

Пасивні будинки та їх принципи проєктування

Пасивні будинки відрізняються дуже низькою втратою енергії (тепла), завдяки використанню пасивних методів енергозбереження (ізоляційні матеріали, інженерні та архітектурні рішення). Фахівці нашої компанії підготували цікавий і доступний матеріал про базові принципи енергозберігаючого будинку.
Дізнатися більше

Фактори привабливості української сонячної енергетики для іноземних і вітчизняних інвесторів

Україна - одна з небагатьох країн в Європі, в якій діє відносно високий зелений тариф, за яким держава викуповує всю електроенергію, вироблену на сонячних електростанціях.
Дізнатися більше