Авенстон нарощує свої можливості в будівництві сонячних електростанцій

Авенстон – українська промислова компанія, що спеціалізується на комплексному впровадженні промислових сонячних електростанцій. Протягом 2018 року ми активно нарощували свої можливості в проектуванні та будівництві і вже на початку 2019 року плануємо вийти на новий рівень потужності. Черговим кроком на цьому шляху стали домовленості про співпрацю з провідним українським виробником металоконструкцій та гвинтових паль – компанією «Пиллар-Україна».

В листопаді 2018 року були підписані відповідні угоди та заплановані певні дії, які передбачають сприяння нарощуванню потенціалу обох компаній в сфері сонячної енергетики, а також створення і підтримання постійних контактів для сталого підвищення ринкової долі кожної з сторін в галузі сонячної енергетики. Крім того, компанії домовились про реалізацію кількох спільних проектів сонячної енергетики.

Як результат, компанія Авенстон отримала можливість постачання та монтажу в своїх проектах додаткової кількості опорних металоконструкцій, що еквівалентна потужності близько 80-90 МВт на рік з помісячним введенням в експлуатацію близько 10 МВт. Авенстон не зупиняється на досягнутому і продовжує свою роботу, щоб стати лідером в галузі сонячної енергетики. Маємо надію на плідну і довготривалу співпрацю!

Довідка. ТОВ «Пиллар-Україна» є виробником геошурупів з багаторічним досвідом роботи в Україні. Компанія додержується європейських стандартів якості, що дозволяє гарантувати незмінно високу якість продукції.

Строительство солнечных электростанций
pillar
pillar-03
pillar-04
pillar-05
pillar-06

Дешева електроенергія від сонячних батарей

Поточні ціни на фотоелектричне обладнання (сонячні модулі, інвертори, тощо) та кліматичні умови України дозволяють отримувати дешеву та екологічно чисту електроенергію за допомогою сонячних електростанцій.
Дізнатися більше

Промислове моделювання сонячних електростанцій

Моделювання сонячних електростанцій дозволяє вирішити кілька завдань: оптимізувати систему, щоб отримати на виході максимальну потужність, розрахувати, через який час повернуться вкладення, допоможуть порівняти реальну продуктивність з розрахованою, а при необхідності — внести відповідні корективи.
Дізнатися більше

Рідке біопаливо

Виділяють 3 види біопалива в залежності від агрегатного стану і природи речовини: тверде, рідке і газоподібне. Рідке паливо - це спирти (метанол, етанол, бутанол), ефіри, біодизель і біомазут.
Дізнатися більше

Перспективи сонячного ринку на 2021-2025 роки

Ринок сонячної енергії досяг нового річного рекорду зростання у 18%: протягом 2020 році у всьому світі було встановлено 138 ГВт сонячних електростанцій, а сонячна індустрія впоралася з нищівною глобальною пандемією COVID-19.
Дізнатися більше