Авенстон нарощує свої можливості в будівництві сонячних електростанцій

Авенстон – українська промислова компанія, що спеціалізується на комплексному впровадженні промислових сонячних електростанцій. Протягом 2018 року ми активно нарощували свої можливості в проектуванні та будівництві і вже на початку 2019 року плануємо вийти на новий рівень потужності. Черговим кроком на цьому шляху стали домовленості про співпрацю з провідним українським виробником металоконструкцій та гвинтових паль – компанією «Пиллар-Україна».

В листопаді 2018 року були підписані відповідні угоди та заплановані певні дії, які передбачають сприяння нарощуванню потенціалу обох компаній в сфері сонячної енергетики, а також створення і підтримання постійних контактів для сталого підвищення ринкової долі кожної з сторін в галузі сонячної енергетики. Крім того, компанії домовились про реалізацію кількох спільних проектів сонячної енергетики.

Як результат, компанія Авенстон отримала можливість постачання та монтажу в своїх проектах додаткової кількості опорних металоконструкцій, що еквівалентна потужності близько 80-90 МВт на рік з помісячним введенням в експлуатацію близько 10 МВт. Авенстон не зупиняється на досягнутому і продовжує свою роботу, щоб стати лідером в галузі сонячної енергетики. Маємо надію на плідну і довготривалу співпрацю!

Довідка. ТОВ «Пиллар-Україна» є виробником геошурупів з багаторічним досвідом роботи в Україні. Компанія додержується європейських стандартів якості, що дозволяє гарантувати незмінно високу якість продукції.

Строительство солнечных электростанций
pillar
pillar-03
pillar-04
pillar-05
pillar-06

Комплексне управління інвестиційними проектами

Для будь-якого підприємства або компанії вельми важливо грамотно інвестувати. За помилки доводиться занадто дорого платити. Управління інвестиційними проектами - процес складний і багатогранний.
Дізнатися більше

Що очікує сонячну енергетику у 2019 році?

За даними аналізу попередніх звітів за результатами 2018 року сонячна енергетика найкращим чином проявила себе серед усіх різновидів ВДЕ, заклавши потенціал розвитку і на поточний рік.
Дізнатися більше

Сонячна електростанція 1 МВт під «зелений» тариф

Наземні мережеві сонячні електростанції під «зелений» тариф є актуальним та привабливим варіантом для непрофільних інвесторів, що зацікавлені в участі у проєктах в сфері ВДЕ в Україні.
Дізнатися більше

Мала сонячна енергетика – фактори зростання

Глобальному впровадженню відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) неабияк сприяє розвиток PV-генерації всіх рівнів потужності
Дізнатися більше