Розроблено проект СЕС під власні потреби

Спеціалістами компанії «Авенстон Інжиніринг» завершено розробку проектної документації для комерційної дахової сонячної електростанції. Даний проект має на меті генерацію дешевої та екологічно чистої «сонячної» електроенергії, яка буде використовуватись на власне споживання обʼєкту. Проектування виконано в одну стадію з дотриманням всіх вимог та правил щодо обєктів такого типу. 

Згідно затверджених проектних рішень, монокристалічні сонячні панелі будуть встановлені на баластних системах кріплень на пласкому даху. Сонячні електростанція базується на високоефективних сонячніх інверторах потужністю 100 та 60 кВт від провідного світового виробника – компанії Хуавей. З урахуванням спеціфики данного обʼєкту, було розроблено щит збору потужності, підібрано відповідне обладнання для систем захисту сонячної електростанції. 

З урахуванням технічних рішень даного проекту ведуться роботи по проектуванню ще кількох дахових сонячних електростанцій, які наразі знаходяться на різних етапах впровадження. Крім того, проектна група Авенстон займається розробкою проектів сонячних електростанцій на паркувальних навісах, фасадних BIPV систем та інших варіантів СЕС.

Наша компанія з 2010 року надає повний супровід проєктів по впровадженню рішень сонячної енергетики для комерційних підприємств. Ми підбираємо оптимальне технічне рішення, розробляємо проєктну документацію, комплектуємо обладнання, будуємо сонячні електростанції та надаємо послуги по їх сервісному обслуговуванню протягом всього терміну служби обладнання. Гарантія складає 10 років, а термін експлуатації – більше 25 років.

Інвестуйте і торгуйте в Україні

Авенстон аналізує певні перспективи та плани співпраці в галузі альтернативної енергетики України для іноземних компаній та згадує основні проблеми, з якими вони стикаються, співпрацюючи з українськими колегами під час розробки проектів.
Дізнатися більше

Поза мережею. Сучасні off-grid PV системи

Вражаюче зростання PV-енергетики серед всіх типів відновлюваних джерел енергії (ВДЕ), що продемонстровано за останні роки, довело спроможність сонячних станцій впливати на світову модель енергетики та зайняти провідну роль у глобальній енергетичній транзиції.
Дізнатися більше

Зелений тариф в Україні

"Зелений тариф" був офіційно введений в Україні в 2009 році. Основним зобов'язанням держави було викупити всю кількість електроенергії, виробленої з використанням відновлюваних джерел енергії (ВДЕ).
Дізнатися більше

Двосторонні сонячні модулі

Двосторонні сонячні модулі мають багато переваг перед традиційними сонячними панелями. Енергія може генеруватися за допомогою обох поверхонь двостороннього модуля, збільшуючи загальне вироблення енергії.
Дізнатися більше