Слава Україні! Героям Слава!

Так сталося, що нашу мирну, добру і вільну Україну, яка ніколи нікому не погрожувала та ні на кого ніколи не нападала, було підступно атаковано в спину ворогом, який прикрився абсолютно безглуздими мотивами. Повірити в те, що сталось, було дуже важко і болісно. Але зараз – це наша реальність. В Україні має місце справжнє протистояння добра, демократичних цінностей та свободи з темним злом, яке своїми метастазами може заразити весь світ, якщо не буде швидко і безжально зупинене. Українцям випала доля бути на передовій цієї боротьби і боронити не тільки свою рідну землю, але й захищати весь цивілізований світ, показуючи приклад нескоренності, незламанності та сили духу. Воля до свободи в українців така велика, що її не змогли адекватно оцінити ні наші друзі, ні наші вороги. Для перших – це виявилось приємною несподіванкою, а для других – причиною їх власної неминучої катастрофи. 

Збройні Сили України захищають нашу мирну країну і ефективно знищують ворога, який підло вдерся до України. Їм допомагає все населення, яке швидко згуртувалося проти зовнішньої загрози. Кожна родина, кожен громадянин сьогодні прикладає максимальних зусилль для того, щоб наша перемога настала якомога швидше. Ми кожного дня бачимо новини про військові злочини нападників проти нашої країни і мирного населення. Але наш дух і воля до перемоги тільки міцнішають. Укранці зберегають спокій та розсудливість і все сильніше бʼють ворога по всім напрямкам. Війна іде не тільки в полях. Війна іде в інформаційному просторі і в економічній сфері. Ми скрізь маємо стратегічну перевагу. Ворог обовʼязково буде зламаний. Україна переможе. Ми відновимо все, що було зруйновано, і побудуємо багато нових прекрасних будинків, мостів, доріг, електростанцій, заводів, складів. Україна розквітне і стане ще кращою. Все буде добре. Слава Україні! Героям Слава!

Типи сонячних інверторів

Інвертори відіграють важливу роль в сонячних електростанціях. Сонячні панелі генерують постійний струм, тоді як електрична мережа працює на змінній напрузі. Інвертори перетворюють постійний струм в змінний, який можна передавати до електричної мережі.
Дізнатися більше

Основи сонячної енергетики для бізнесу

Комерційні сонячні електростанції можуть реально змінити ваш бізнес. Якщо ви шукаєте енергоефективну альтернативу, щоб скоротити рахунки за електроенергію, сонячна енергія може стати хорошим вибором.
Дізнатися більше

Наш проєкт СЕС «Іванівка» у підручнику з фізики

Побудована у 2013 році сонячна електростанція «Іванівка» потрапила у підручник з фізики для 8 класів! Це сучасний проєкт, виконаний компанією нашої групи, який втілює в собі передові технології та найкращі тенденції в сонячній енергетиці!
Дізнатися більше

Сонячна енергетика для автомобільної галузі

В статті розглянуті питання доцільності та перспективності встановлення сонячних електростанцій для компаній у сфері сервісу автомобільного транспорту на прикладі таких підприємств, як автозаправні комплекси, автомийки або станції технічного обслуговування
Дізнатися більше