Слава Україні! Героям Слава!

Так сталося, що нашу мирну, добру і вільну Україну, яка ніколи нікому не погрожувала та ні на кого ніколи не нападала, було підступно атаковано в спину ворогом, який прикрився абсолютно безглуздими мотивами. Повірити в те, що сталось, було дуже важко і болісно. Але зараз – це наша реальність. В Україні має місце справжнє протистояння добра, демократичних цінностей та свободи з темним злом, яке своїми метастазами може заразити весь світ, якщо не буде швидко і безжально зупинене. Українцям випала доля бути на передовій цієї боротьби і боронити не тільки свою рідну землю, але й захищати весь цивілізований світ, показуючи приклад нескоренності, незламанності та сили духу. Воля до свободи в українців така велика, що її не змогли адекватно оцінити ні наші друзі, ні наші вороги. Для перших – це виявилось приємною несподіванкою, а для других – причиною їх власної неминучої катастрофи. 

Збройні Сили України захищають нашу мирну країну і ефективно знищують ворога, який підло вдерся до України. Їм допомагає все населення, яке швидко згуртувалося проти зовнішньої загрози. Кожна родина, кожен громадянин сьогодні прикладає максимальних зусилль для того, щоб наша перемога настала якомога швидше. Ми кожного дня бачимо новини про військові злочини нападників проти нашої країни і мирного населення. Але наш дух і воля до перемоги тільки міцнішають. Укранці зберегають спокій та розсудливість і все сильніше бʼють ворога по всім напрямкам. Війна іде не тільки в полях. Війна іде в інформаційному просторі і в економічній сфері. Ми скрізь маємо стратегічну перевагу. Ворог обовʼязково буде зламаний. Україна переможе. Ми відновимо все, що було зруйновано, і побудуємо багато нових прекрасних будинків, мостів, доріг, електростанцій, заводів, складів. Україна розквітне і стане ще кращою. Все буде добре. Слава Україні! Героям Слава!

Електробум. Сонячні заправки та «зелений» бізнес

Зменшення вартості EV-батарей та ESS призведе до зниження ціни електрокарів, а наявність мережі зарядних станцій з ESS та PV-модулями допоможе розв’язати проблему небалансів генерації на всіх рівнях та «озеленити» використання електромобілів.
Дізнатися більше

Зелений тариф в Україні

"Зелений тариф" був офіційно введений в Україні в 2009 році. Основним зобов'язанням держави було викупити всю кількість електроенергії, виробленої з використанням відновлюваних джерел енергії (ВДЕ).
Дізнатися більше

Імплементація ВДЕ: автономні та мережеві рішення

За останнє десятиріччя розвиток відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) відбувався темпами, що випереджували будь-які інші джерела енергії. Насьогодні ВДЕ досягли певного рівня зрілості та більшої фінансової привабливості, аніж традиційні технології.
Дізнатися більше

Системи акумулювання енергії: промислові та побутові

З моменту відкриття електрики люди шукали ефективні методи зберігання енергії для подальшого використання у разі потреби. Існує багато способів зберігання енергії, проте дуже важливо визначити, які технології найкраще підходять для задоволення поточних і майбутніх потреб.
Дізнатися більше