Авенстон вийшла зі складу АСЕУ

Компанія Авенстон прийняла рішення вийти зі складу Асоціації сонячної енергетики України (АСЕУ). Ми і далі продовжуємо працювати в сонячній енергетиці та плануємо активно підтримувати активності, які сприяють розвитку цієї галузі. Авестон продовжить підтримувати ініціативи однодумців і колег по галузі, а також вести власну комерційну та громадську діяльність, спрямовану на розвиток відновлюваної енергетики в нашій країні.

Рідке біопаливо

Виділяють 3 види біопалива в залежності від агрегатного стану і природи речовини: тверде, рідке і газоподібне. Рідке паливо - це спирти (метанол, етанол, бутанол), ефіри, біодизель і біомазут.
Дізнатися більше

На нас спочатку дивилися як на фантазерів

Сонячна енергетика в Україні знаходиться у стадії дуже активного зростання. Читайте интерв'ю з Дмитром Лукомським.
Дізнатися більше

Системи накопичення енергії

Ефективне використання світових енергетичних ресурсів залежить не тільки від способів їх використання, а й від методів зберігання виробленої енергії.
Дізнатися більше

Варіанти виконання BIPV систем

Зростає кількість власників будинків, які зацікавлені в переході відновлювані джерела енергії. Використання BIPV сонячних систем для заміни традиційних будівельних матеріалів надає нові можливості для поєднання ВДЕ та архітектурних рішень.
Дізнатися більше