Авенстон вийшла зі складу АСЕУ

Компанія Авенстон прийняла рішення вийти зі складу Асоціації сонячної енергетики України (АСЕУ). Ми і далі продовжуємо працювати в сонячній енергетиці та плануємо активно підтримувати активності, які сприяють розвитку цієї галузі. Авестон продовжить підтримувати ініціативи однодумців і колег по галузі, а також вести власну комерційну та громадську діяльність, спрямовану на розвиток відновлюваної енергетики в нашій країні.

Що впливає на вартість сонячних енергосистем?

Існує багато факторів, які впливають на ціну, яку підрядник пропонує інвестору фотоелектричної системи. Сонячні PV системи є унікальними продуктами, і ціна, яку ви платите, сильно залежить від різних факторів.
Дізнатися більше

Контроль потужності для промислових сонячних електростанцій

Контроль реактивної потужності можна вважати однією з найменш досліджених проблем в фотоелектричній промисловості, він може дати ключ до значного збільшення прибутку власників промислових сонячних електростанцій.
Дізнатися більше

Біоенергія: минуле, сьогодення і майбутнє

Біоенергія відіграє важливу роль у багатьох сценаріях низьковуглецевого розвитку і може бути особливо корисна в секторі транспортних перевезень на великі відстані. Розширена роль біоенергії залишається предметом дискусій, а іноді й суперечок щодо стійкості виробництва і використання.
Дізнатися більше

Резервне електропостачання для бізнесу

Наша компанія встановлює обладнання для резервного живлення комерційних підприємств. Ми проєктуємо, інсталюємо і запускаємо в роботу автономні, резервні та гибридні інженерні рішення з використанням АКБ або більш потужних систем накопичення енергії.
Дізнатися більше