Сервіс ФЕС – портфель контрактів зростає!

Весь 2019 рік був дуже активним для всіх гравців ринку сонячної енергетики України. У кінці року команда АВЕНСТОН практично одночасно завершила будівництво 4 промислових сонячних електростанцій, розташованих у трьох регіонах нашої країни. Високий рівень якості виконаних робіт та поставленого обладнання, точне виконання всіх етапів проєкту, максимально стислі терміни реалізації – все це дозволило нам забезпечити виконання амбітних завдань, поставлених перед компанією нашими клієнтами. На підтвердження високої довіри наших клієнтів – підписання на початку 2020 року договору на експлуатацію та сервісне обслуговування загальною потужністю 20 МВт, що дозволило збільшити портфель проєктів до 25,7 МВт.

Якісний сервіс по експлуатації та обслуговуванню ФЕС (O&M) безпосередньо впливає на економічні показники та ефективність роботи сонячної станції. O&M – це не тільки підтримка робочого стану системи, а й виявлення можливих прихованих дефектів та недоліків, а також розширення функціональних можливостей об’єкта. Висока кваліфікація фахівців служби підтримки – запорука стабільної роботи сонячної електростанції. Саме тому, АВЕНСТОН приділяє особливу увагу підготовці своїх бригад O&M. Європейські стандарти обслуговування, оперативне реагування, відповідальність за ввірений об’єкт та мінімізація бізнес-ризиків – причини, за якими обирають O&M з АВЕНСТОН.

До переліку робіт, які виконує АВЕНСТОН в рамках надання послуг O&M, входить:

  • дистанційний моніторинг роботи сонячної електростанції у режимі 24х7;
  • надання звітності по роботі та технічному стану об’єкта;
  • виконання повного комплексу технічних робіт відповідно до регламенту;
  • профілактика та оперативне усунення несправностей.

Крім вищевказаних послуг, наша компанія надає окремі види сервісної підтримки:

  • проведення технічної інспекції ФЕС;
  • різні види обстежень;
  • видалення зелених насаджень;
  • ремонт усіх видів металоконструкцій;
  • усунення наслідків аварій;
  • комплексна або часткова модернізація об’єкта;
  • послуги виїзної електротехнічної лабораторії.
UMITLI Solar PV Plant
UMITLI Solar PV Plant

Про гібридні енергетичні рішення

Надійні джерела живлення є важливою потребою для кожного бізнесу. Через нестабільність мережевого електропостачання підприємствам доводиться вдаватися до альтернативних джерел енергії для забезпечення нормальної щоденної роботи.
Дізнатися більше

Основні моделі договорів при реалізацій проектів ВДЕ

У світовій практиці будівництва і реалізації різних проектів використовуються різні види договорів, які регулюють відносини у сфері управління і контролю будівництвом.
Дізнатися більше

Можливості для інвестування в Україну

Україна робить важливі кроки для збільшення використання відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива як частину своєї більш широкої стратегії зменшення залежності від традиційних видів палива.
Дізнатися більше

Відновлювані джерела енергії – енергетична незалежність для України

Енергетична безпека та незалежність перейшли на порядок денний в Україні з часів, коли Росія розпочала війну на Донбасі чотири роки тому. До 2014 року Україна покладалася на Росію як постачальника газу.
Дізнатися більше