Завершено розробку проектної документації стадії «Проект» для нового проекту потужністю 5,7 МВт

В грудні 2018 року компанія Авенстон розробила проектну документацію стадії «Проект» для нової сонячної електростанції потужністю 5,7 МВт. Через необхідність прискорення графіків майбутнього будівництва даного об’єкту проектування було виконано протягом лише 4-ох тижнів, що є прийнятним для проектів такого класу складності та потужності.

Проектування було виконано на базі високоякісного обладнання від першокласних виробників. А саме: використовувались полікристалічні сонячні фотоелектричні модулі Hanwha Q-Cells типу Q.Power L-G5 330 W та інвертори Huawei типу SUN2000-60KTL-M0. Загальна площа земельної ділянки під будівництво складає 8 га, з яких під розміщення саме сонячних панелей відведено близько 3,5 га. Прогнозне виробництво електроенергії складає 7090 МВт-г/рік. Підключення об’єкту до мережі буде виконано по класу напруги 35 кВ.

Наша компанія давно використовує в своїх проектах панелі виробництва Hanwha Q-Cells і має дуже гарні результати практичного використання цього обладнання. Також Авенстон є стратегічним партнером компанії Хуавей і планує протягом 2019 року побудувати кілька сонячних електростанцій з використанням інверторів саме цього виробника.

Водень та ВДЕ: світові практики застосування

Ми багато знаємо про альтернативну енергетику, але останніми роками все частіше порушується тема водню. Яка ж роль найлегшого хімічного елемента періодичної таблиці у системі ВДЕ-генерації? Як відбуваються процеси виробництва водню, та які цікаві світові практики його застосування?
Дізнатися більше

Фактори привабливості української сонячної енергетики для іноземних і вітчизняних інвесторів

Україна - одна з небагатьох країн в Європі, в якій діє відносно високий зелений тариф, за яким держава викуповує всю електроенергію, вироблену на сонячних електростанціях.
Дізнатися більше

Сонячні панелі за технологією гетеропереходів (HJT)

Технологія гетеропереходів (HJT) є давно відомим методом виробництва сонячних панелей, який активно набрав обертів за останнє десятиліття. Наразі ця технологія є одним з найкращих варіантів для сонячної промисловості для підвищення ефективності та потужності до найвищого рівня.
Дізнатися більше

Основні моделі договорів при реалізацій проектів ВДЕ

У світовій практиці будівництва і реалізації різних проектів використовуються різні види договорів, які регулюють відносини у сфері управління і контролю будівництвом.
Дізнатися більше