Завершено будівництво 2-ої черги ФЕС “Рихта”

Завершено будівництво другого етапу сонячної фотоелектричної електростанції “Рихта”. Компанія Авентон виступила в цьому проекті в якості EPC-підрядника і виконала всі роботи на об’єкті, починаючи з постачання обладнання та аж до введення в експлуатацію та отримання “зеленого” тарифу. Ця сонячна електростанція була розроблена для виробництва і продажу електроенергії за “зеленим” тарифом. Це перша ФЕС, повністю побудована і введена в експлуатацію нашою командою під новим брендом Авенстон.

На нас спочатку дивилися як на фантазерів

Сонячна енергетика в Україні знаходиться у стадії дуже активного зростання. Читайте интерв'ю з Дмитром Лукомським.
Дізнатися більше

До питання вибору сонячних модулів

У сучасному світі сонячні PV модулі є одним з найбільш ефективних і сталих джерел енергії. Вибір правильного виробника сонячних модулів є ключовим фактором для отримання максимальної продуктивності та довговічності.
Дізнатися більше

Фотовольтаїка. Перспективи і можливості в Україні

Про проблеми становлення галузі сонячної енергетики - в інтерв'ю з Дмитром Лукомським, кандидатом технічних наук, експертом по сонячній енергетиці.
Дізнатися більше

Відновлювані джерела енергії – енергетична незалежність для України

Енергетична безпека та незалежність перейшли на порядок денний в Україні з часів, коли Росія розпочала війну на Донбасі чотири роки тому. До 2014 року Україна покладалася на Росію як постачальника газу.
Дізнатися більше