Завершено будівництво 2-ої черги ФЕС “Рихта”

Завершено будівництво другого етапу сонячної фотоелектричної електростанції “Рихта”. Компанія Авентон виступила в цьому проекті в якості EPC-підрядника і виконала всі роботи на об’єкті, починаючи з постачання обладнання та аж до введення в експлуатацію та отримання “зеленого” тарифу. Ця сонячна електростанція була розроблена для виробництва і продажу електроенергії за “зеленим” тарифом. Це перша ФЕС, повністю побудована і введена в експлуатацію нашою командою під новим брендом Авенстон.

До питання вибору сонячних модулів

У сучасному світі сонячні PV модулі є одним з найбільш ефективних і сталих джерел енергії. Вибір правильного виробника сонячних модулів є ключовим фактором для отримання максимальної продуктивності та довговічності.
Дізнатися більше

Пошук місцевого партнеру для проектів альтернативної енергетики в Україні

Розглянуті особливості пошуку та роботи з місцевими компаніями, слідуючи логіці класичного інвестиційно-будівельного процесу. Найбільш важливими етапами є етапи планування, девелопменту, будівництва та експлуатації об’єктів, а також формальні процедури, пов’язані з отриманням "зеленого" тарифу.
Дізнатися більше

Інвестиції в сонячну енергетику

Сонячна енергетика - чергова забава для багатих країн і питання далекого майбутнього або ж реальна можливість, незважаючи на складні економічні та політичні умови сьогоднішньої України, заробляти гроші вже зараз?
Дізнатися більше

Сонячна енергія у хлібопекарському виробництві

Короткий огляд сучасного досвіду і найкращих практик застосування технологій сонячної енергетики у хлібопекарському виробництві в контексті загальної енергоефективності хлібопекарської галузі.
Дізнатися більше