Представник Авенстон очолив Інвестиційний комітет АСЕУ

Раді повідомити, що голова наглядової ради групи компаній «Авенстон» та член правління Асоціації сонячної енергетики України Дмитро Лукомський очолив Інвестиційний комітет АСЕУ. 

Даний комітет є постійно діючим консультаційно-дорадчим органом, що об’єднує інвесторів, девелоперів, підприємців та експертів в галузі сонячної енергетики. Мета комітету –  стати практичним інструментом підтримки українського бізнесу при реалізації інвестиційних проєктів, безпосередньо пов’язаних з галуззю сонячної енергетики. 

Сонячна енергетика в Україні, беззаперечно, має великі перспективи, незалежні від державного регулювання та пов’язані з загальносвітовими тенденціями. Це робить галузь потенційно привабливою для інвестицій, поступово відкриваючи український ринок для інвесторів з усього світу. І головна задача Інвестиційного комітету Асоціації сонячної енергетики полягатиме саме в тому, щоб максимально сприяти подальшому розвитку галузі, обєднуючи девелоперів, власників активів та інвесторів як з України, так і з інших країн. 

Напрямки діяльності інвестиційного комітету охоплюють всі типи сонячних електростанцій, сонячні енергокооперативи, інвестиційні програми по дооснащенню вже існуючих обєктів зеленої енергетики додатковими системами (energy storage, прогнозування, тощо), а також інвестиційні проекти щодо будівництва або модернізації виробничих потужностей, продукція яких застосовується в галузі сонячної енергетики. 

Нові технології у виробництві фотоелектричних батарей

За останні кілька років технології виробництва фотоелектричних модулів досить сильно змінилися. Тож наразі ми маємо складний ринок, наповнений продукцією з різними параметрами та властивостями. Ми підготували корисний матеріал, який допоможе потенційним інвесторам не зробити помилок.
Дізнатися більше

Сім вражаючих будівель з BIPV системами

Майбутнє - за сонячними BIPV системами! Ми пропонуємо вам переконатись у цьому на прикладах найдивовижніших сонячних будівель Європи.
Дізнатися більше

Деякі особливості проектування BIPV-систем

Стаття присвячена особливостям використання BIPV-систем. Цього разу мова піде про особливості проектування BIPV-систем - як з архітектурної точки зору, так і з позиції розрахунку інтегрованої сонячної електростанції, а також про багатофункціональність BIPV-елементів.
Дізнатися більше

Що таке сонячні електростанції BIPV?

BIPV (абревіатура від англійського Building-integrated photovoltaics) – це сонячні електростанції (СЕС), які інтегровані в будівлі (споруди), виконуючи при цьому крім свого безпосереднього призначення – генерації електроенергії
Дізнатися більше