Реалізація проектів водневої енергетики

В даний час в світі широко використовують водень в деяких галузях промисловості, але він ще не реалізував весь свій потенціал. Економічні показники проектів на базі водневих технологій часто залишаються на рівні нижче інвестиційної привабливості, проте в майбутньому ця ситуація може змінитися. Авенстон уважно вивчає існуючі в світі бізнес-моделі, і ми маємо намір в майбутньому розвивати даний напрямок.

Для подолання існуючих бар’єрів і більш широкого впровадження даної технології необхідні цілеспрямовані правові механізми підтримки. Одним з можливих стимулів для більш швидкого і широкого поширення рішень на основі водню в Україні може виявитися необхідність термінового вирішення проблеми зберігання електроенергії, виробленої за допомогою сонячних електростанцій. Це завдання, за умови ефективної державної підтримки, може бути вирішене в тому числі і за допомогою водневих технологій.

Авенстон займається аналізом можливостей застосування водню в сферах транспорту, енергетики і промисловості, з фокусом на перспективи впровадження водневих технологій в проекти з використанням відновлюваних джерел енергії. Компанія планує в майбутньому брати участь в реалізації проектів, пов’язаних з впровадженням технологій водневої енергетики. Авенстон розглядає свою участь як у якості технічного консультанта, так і готова надавати комплексну інжинірингову підтримку при реалізації таких проектів. Ми відкриті для співпраці і готові розглянути будь-які форми кооперації в цій сфері.

Розвиток галузі відновлюваної енергетики

У статті Дмитро Лукомський зазначив прогнозування щодо щорічних глобальних інвестицій в енергетику у 2021 році, які повинні зрости до 1,9 трлн. доларів США і перевершити загальний обсяг щорічних інвестицій до докризового рівня.
Дізнатися більше

Сонячні симулятори – нові можливості для PV-бізнесу

Розвиток сонячної енергетики, що останнім часом потужно стимульований падінням вартості PV-компонентів, стикається з новим викликом. Досить важко достеменно оцінити привабливість розташування бізнес-проекту з PV-енергетики та обрати перспективну бізнес-модель для нього.
Дізнатися більше

Нові технології у виробництві фотоелектричних батарей

За останні кілька років технології виробництва фотоелектричних модулів досить сильно змінилися. Тож наразі ми маємо складний ринок, наповнений продукцією з різними параметрами та властивостями. Ми підготували корисний матеріал, який допоможе потенційним інвесторам не зробити помилок.
Дізнатися більше

Власне споживання сонячної електроенергії

Зниження вартості сонячних панелей зумовило зростання попиту на сонячні електростанції для власних потреб. Підприємства збільшують рентабельність продукції шляхом встановлення сонячних електростанцій для генерації енергії та живлення нею виробничого обладнання, освітлювальних приладів та інш.
Дізнатися більше