Сервісний фонд для сонячних електростанцій

В даний час в українській сонячній енергетиці відбувається поступове зміщення акцентів з вирішення неефективного і застарілого завдання по отриманню, по-можливості, мінімальної собівартості будівництва сонячної електростанції до більш правильного і сучасного підходу, що базується на врахуванні сумарних капітальних і операційних витрат протягом усього життєвого циклу фотоелектричних систем. Все частіше увагу інвесторів приділяється вартості і якості сервісного обслуговування сонячних електростанцій, а також гарантійним умовам на обладнання та роботи. Адже кінцева мета будь-якого інвестиційного проекту в сонячній енергетиці – це стабільне отримання електроенергії з мінімальною вартістю кожної кВт-години (тобто мінімізація LCOE зі збереженням планових показників якості та надійності).

Авенстон ретельно ставиться до всіх цих питань і ще на етапі планування і проектування закладає максимально високий час готовності для всіх побудованих нами об’єктів. Для забезпечення високої готовності сонячних електростанцій і досягнення проектної ефективності ми працюємо тільки з перевіреними виробниками обладнання і підтримуємо постійну можливість оперативної заміни дефектного обладнання на підмінний фонд. Ці заходи дозволяють не припиняти генерацію енергії навіть під час гарантійних або планових ремонтів або істотно мінімізувати простої, якщо вони все-таки неминучі.

На складах нашої компанії постійно знаходиться необхідний обмінний фонд обладнання, в тому числі – за основними брендам і видам застосовуваних нами сонячних інверторів. Ми забезпечуємо відправку сонячних інверторів протягом одного робочого дня для заміни на наших об’єктах в будь-якій точці України. На складах Авенстон постійно знаходяться інвертори Goodwe, SMA, Solis і Steka. Крім того, ми підтримуємо партнерські відносини з українськими представництвами та імпортерами таких виробників як Fronius, Huawei, Kaco, Sungrow, Victron і інших, що дозволяє нам забезпечувати максимально швидкі терміни поставки або заміни продукції даних брендів.

З радістю повідомляємо про чергове розширення асортименту нашого сервісного складу. З недавнего часу ми підтримуємо в наявності не тільки основне обладнання – сонячні інвертори і сонячні батареї, але і такі позиції як кабельно-провідникова продукція, елементи кріплення і металоконструкції, запобіжники, муфти, вакуумні вимикачі та багато іншого. Сонячні електростанції від компанії Авенстон – це не тільки висока якість і адекватна вартість пропонованих інженерних рішень, а й надійне сервісне обслуговування для гарантії високої продуктивності протягом всього тривалого терміну роботи наших PV систем.

Мала сонячна енергетика – фактори зростання

Глобальному впровадженню відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) неабияк сприяє розвиток PV-генерації всіх рівнів потужності
Дізнатися більше

Що впливає на вартість сонячних енергосистем?

Існує багато факторів, які впливають на ціну, яку підрядник пропонує інвестору фотоелектричної системи. Сонячні PV системи є унікальними продуктами, і ціна, яку ви платите, сильно залежить від різних факторів.
Дізнатися більше

Сонячні кооперативи. Досвід інших країн

У статті розглядається досвід США і Німеччини у використанні принципів кооперації для розвитку сонячної енергетики. Цей досвід може стати корисним і для України, який має великий роботи кооперативних об'єднань, особливо в сегменті невеликих приватних сонячних електростанцій.
Дізнатися більше

Можливості для інвестування в Україну

Україна робить важливі кроки для збільшення використання відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива як частину своєї більш широкої стратегії зменшення залежності від традиційних видів палива.
Дізнатися більше