Запуск в експлуатацію промислової СЕС

У жовтні 2021 року спеціалістами компанії Авенстон Інжиніринг були виконані комплексні роботи по запуску в експлуатацію чергової 6 МВт наземної сонячної електростанції. Даний об’єкт призначений для виробництва електроенергії з подальшим її продажем в мережу за «зеленим» тарифом. Сонячна електростанція працює на базі сонячних інверторів Huawei і підключена до підстанції за допомогою кабельної лінії 35 кВ. 

Нашою командою були здійснені всі технічні та організаційні процедури, необхідні для випробування силового устаткування перед його включенням, проведені всі комунікації з представниками енергопередавальної організації та виконано включення СЕС. Крім стандартних процедур по запуску, були проведені деякі додаткові роботи як повне тепловизионное обстеження роботи сонячних батарей, електричних силових щитів, сонячних інверторів і обладнання трансформаторних підстанцій. В даний час сонячна електростанція успішно генерує електроенергію і знаходиться під цілодобовим наглядом інженерів служби експлуатації та сервісного обслуговування Авенстон.

Рішення будь-яких питань, пов’язаних із запуском в роботу проблемних активів сонячної енергетики, є однією з компетенцій фахівців групи компаній Авенстон. Ми пишаємося тим, що всі побудовані нами сонячні електростанції було запущено в роботу, а отриманий досвід та знання і досі затребувані замовниками. Авенстон – один з лідерів галузі сонячної енергетики України. Нами спроектовані і побудовані десятки промислових сонячних електростанцій всіх типів і різної потужності. Накопичений досвід дозволяє нам ефективно впроваджувати технології сонячної енергетики, забезпечуючи високу якість і надійність розроблених нами рішень.

Наш проєкт СЕС «Іванівка» у підручнику з фізики

Побудована у 2013 році сонячна електростанція «Іванівка» потрапила у підручник з фізики для 8 класів! Це сучасний проєкт, виконаний компанією нашої групи, який втілює в собі передові технології та найкращі тенденції в сонячній енергетиці!
Дізнатися більше

Про сучасні плавучі сонячні електростанції

Сонячна енергетика - один з сегментів світової енергетики, що розвиваються найбільш стрімко. При цьому розробники і конструктори постійно шукають підходи, які дозволять підвищити генерацію при зниженні операційних витрат.
Дізнатися більше

Сонячні панелі за технологією гетеропереходів (HJT)

Технологія гетеропереходів (HJT) є давно відомим методом виробництва сонячних панелей, який активно набрав обертів за останнє десятиліття. Наразі ця технологія є одним з найкращих варіантів для сонячної промисловості для підвищення ефективності та потужності до найвищого рівня.
Дізнатися більше

Основи виробництва кремнієвих сонячних модулів

Сонячні модулі (або як їх ще часто називають — сонячні батареї) є найважливішим компонентом для будівництва сонячних електростанцій. Від технічних параметрів сонячних модулів залежить те, яку кількість електроенергії вдасться отримати з одиниці площі
Дізнатися більше