Завершено розробку проектної документації стадії «Проект» для нового проекту потужністю 5,7 МВт

В грудні 2018 року компанія Авенстон розробила проектну документацію стадії «Проект» для нової сонячної електростанції потужністю 5,7 МВт. Через необхідність прискорення графіків майбутнього будівництва даного об’єкту проектування було виконано протягом лише 4-ох тижнів, що є прийнятним для проектів такого класу складності та потужності.

Проектування було виконано на базі високоякісного обладнання від першокласних виробників. А саме: використовувались полікристалічні сонячні фотоелектричні модулі Hanwha Q-Cells типу Q.Power L-G5 330 W та інвертори Huawei типу SUN2000-60KTL-M0. Загальна площа земельної ділянки під будівництво складає 8 га, з яких під розміщення саме сонячних панелей відведено близько 3,5 га. Прогнозне виробництво електроенергії складає 7090 МВт-г/рік. Підключення об’єкту до мережі буде виконано по класу напруги 35 кВ.

Наша компанія давно використовує в своїх проектах панелі виробництва Hanwha Q-Cells і має дуже гарні результати практичного використання цього обладнання. Також Авенстон є стратегічним партнером компанії Хуавей і планує протягом 2019 року побудувати кілька сонячних електростанцій з використанням інверторів саме цього виробника.

Інвестуйте і торгуйте в Україні

Авенстон аналізує певні перспективи та плани співпраці в галузі альтернативної енергетики України для іноземних компаній та згадує основні проблеми, з якими вони стикаються, співпрацюючи з українськими колегами під час розробки проектів.
Дізнатися більше

Нові технології у виробництві фотоелектричних батарей

За останні кілька років технології виробництва фотоелектричних модулів досить сильно змінилися. Тож наразі ми маємо складний ринок, наповнений продукцією з різними параметрами та властивостями. Ми підготували корисний матеріал, який допоможе потенційним інвесторам не зробити помилок.
Дізнатися більше

Перші сонячні елементи від Bell Laboratories

У квітні 1954 року дослідники з Bell Laboratories продемонстрували перший в світі практичний кремнієвий сонячний елемент, який дав початок всім сучасним різновидам фотоелектричних перетворювачів.
Дізнатися більше

Класифікація сонячних електростанцій (СЕС)

В даній статті коротко розглянуто найбільш популярні типи сучасних фотоелектричних сонячних електростанцій і запропоновано варіанти їх класифікації.
Дізнатися більше