Дахова сонячна електростанція

Повідомляємо про старт нового проєкту, який наразі впроваджується нашою компанію. Це дахова сонячна електростанція, розміщена на мембранному даху, яка запроєктована для покриття власних потреб виробничого підприємства в електроенергії. Введення обʼєкту в експлуатацію заплановне на початок 2024 року.

Сонячна електростанція базується на сонячних модулях JA Solar та мережевих інверторах Huawei, опорні металоконструкції тип “Схід-Захід” для мембранного даху мають баластну систему монтажу. Технічні рішення, які закладені в цей проєкт, дозволяють отримати оптимальний графік генерації електроенергії та раціонально використовувати сонячну електростанцію протягом всього року.

Планові показники проєкту: встановлена потужність сонячних фотоелектричних модулів – 387 кВт, планова вартість заміщеної електроенергії в перший рік експлуатації СЕС – $83,2 тис., окупність інвестицій – до 2,5 років, загальний економічний ефект від впровадження СЕС за 25 років експлуатації – $1,78. млн. Будівництво даної сонячної електростанції дозволить зменшити викиди CO₂ на 148 тонн на рік.

Ключова компетенція Авенстон полягає в проєктування, будівництві та сервісному обслуговуванні сонячних електростанцій середньої та великої потужності. Наша група компаній з 2010 року здійснює повний комплекс робіт з розробки проєктів, будівництва та обслуговування комерційних сонячних електростанцій всіх типів, що дозволило накопичити великий практичний досвід реалізації подібних проєктів. Дахові сонячні електростанції для підприємств від компанії Авенстон – це повна професійна підтримка та експертиза на всіх етапах.

Геотермальна енергія – крок у майбутнє

Геотермальна енергія стала новою надією на уповільнення кліматичних змін якихось 10 років тому. Який саме потенціал геотермальної енергії на нашій планеті? Давайте розбиратися поетапно.
Дізнатися більше

До питання розвитку альтернативних джерел енергії

У сьогоднішніх реаліях зростаючих глобальних енергетичних проблем все більш актуальними стають питання переходу до альтернативних джерел енергозабезпечення.
Дізнатися більше

Комплексне управління інвестиційними проектами

Для будь-якого підприємства або компанії вельми важливо грамотно інвестувати. За помилки доводиться занадто дорого платити. Управління інвестиційними проектами - процес складний і багатогранний.
Дізнатися більше

Хмарне майбутнє для PV-галузі України

Авторська колонка Дмитра Лукомського на платформі "Економічна правда" про "мінливу хмарність" української сонячної енергетики та нові горизонти розвитку галузі наступного року
Дізнатися більше