Участь в Українській Енергетичній Ініціативі

Компанія Авенстон стала партнером Української Енергетичної Ініціативи та підписала відповідну Декларацію. Ми висловлюємо наше зобов’язання прискорити реконструкцію, відновлення та модернізацію енергетичного сектору України. Ми віримо, що завдяки широкій співпраці зацікавлених сторін галузі ми зможемо забезпечити успішне відновлення та розвиток української енергетики.

Наші зусилля, як члена Української Енергетичної Ініціативи, будуть спрямовані на:

  • відкритий обмін і консолідацію бізнес-досвіду, який не заважає конкурентним відносинам між членами;
  • співпрацю з міжнародними та місцевими компаніями та організаціями
  • поєднання місцевий досвід із світовим досвідом;
  • просування, розвиток та адвокацію необхідних змін в Україні, які прискорюють Енергетичний Перехід;
  • створення нових дорожніх карт декарбонізації для країни та сприяння створенню нових стійких галузей промисловості;
  • прискорення розміщення капіталу та розробки нових проектів.
Декларація Авенстон щодо участі в Українській Енергетичній Ініціативі

Українська Енергетична Ініціатива – це енергетична ініціатива мережі Глобального договору ООН в Україні, яка об’єднує партнерів у створенні широкої галузевої коаліції, завданням якої є прискорення відновлення енергетичного сектору України.

Шлях Європи до чистої енергії

Енергетична криза в Європі та зростання кліматичних амбіцій відновили імпульс серед політиків до диверсифікації та декарбонізації енергетичної системи.
Дізнатися більше

Про гібридні енергетичні рішення

Надійні джерела живлення є важливою потребою для кожного бізнесу. Через нестабільність мережевого електропостачання підприємствам доводиться вдаватися до альтернативних джерел енергії для забезпечення нормальної щоденної роботи.
Дізнатися більше

Коли необхідне сервісне обслуговування СЕС?

Якісний сервіс по експлуатації та обслуговуванню (O&M) — один з головних способів забезпечення максимально високоефективної роботи сонячної електростанції. Компанія АВЕНСТОН підготувала огляд типових причин несправностей та їх впливу на продуктивність сонячної електростанції.
Дізнатися більше

Перспективи водневої енергетики

Енергоефективність та стійкість є двома важливими факторами, що сприяють переходу від нинішньої економіки, що базується на викопному паливі, до економіки замкнутого циклу, яка буде застосовувати найпередовіші енергетичні технологічні рішення нинішнього століття.
Дізнатися більше