Участь в Українській Енергетичній Ініціативі

Компанія Авенстон стала партнером Української Енергетичної Ініціативи та підписала відповідну Декларацію. Ми висловлюємо наше зобов’язання прискорити реконструкцію, відновлення та модернізацію енергетичного сектору України. Ми віримо, що завдяки широкій співпраці зацікавлених сторін галузі ми зможемо забезпечити успішне відновлення та розвиток української енергетики.

Наші зусилля, як члена Української Енергетичної Ініціативи, будуть спрямовані на:

  • відкритий обмін і консолідацію бізнес-досвіду, який не заважає конкурентним відносинам між членами;
  • співпрацю з міжнародними та місцевими компаніями та організаціями
  • поєднання місцевий досвід із світовим досвідом;
  • просування, розвиток та адвокацію необхідних змін в Україні, які прискорюють Енергетичний Перехід;
  • створення нових дорожніх карт декарбонізації для країни та сприяння створенню нових стійких галузей промисловості;
  • прискорення розміщення капіталу та розробки нових проектів.
Декларація Авенстон щодо участі в Українській Енергетичній Ініціативі

Українська Енергетична Ініціатива – це енергетична ініціатива мережі Глобального договору ООН в Україні, яка об’єднує партнерів у створенні широкої галузевої коаліції, завданням якої є прискорення відновлення енергетичного сектору України.

Підтримка стартапів

У нас є можливості залучати інвестиції в цікаві та перспективні стартапи. В рамках нашої ініціативи Avenston Innovation Center ми готові запропонувати всебічну підтримку (інтелектуальну, наукову, технологічну та технічну, фінансову, маркетингову)
Дізнатися більше

Еволюція сонячної енергетики при COVID-19

Startup.info поспілкувався з Дмитром Лукомским, генеральним директором і засновником групи компаній Авенстон, співзасновником Рентехно, членом Правління Асоціації сонячної енергетики України.
Дізнатися більше

Юридичні аспекти будівництва наземних СЕС

Будівництво наземних сонячних електростанцій потребує отримання дозвільної документації та документів, що підтверджують введення об’єкта в експлуатацію. Проєктування та будівництво таких об’єктів здійснюється у визначеному законом порядку.
Дізнатися більше

Розвиток енергосистеми Європи до 2050 року

За данними SolarPower Europe сонячна енергія може забезпечити досягнення кліматичних цілей ЄС у коротко-, середньо- та довгостроковій перспективі.
Дізнатися більше