Авенстон – член Спілки українських підприємців

Компанія Авенстон вступила до однієї з найпотужніших бізнес-спільнот нашої країни та стала членом Спілки українських підприємців (СУП). Ми повністю розділяємо цінності СУП і разом з однодумцями плануємо активно сприяти покращенню умов для ведення чесного і прозорого бізнесу в нашій державі.

Місія Спілки – створення та розвиток сприятливого бізнес-клімату в Україні. Спільнота обʼєднує український бізнес незалежно від масштабу, галузі та географії діяльності. Ключові цінності спілки – це свобода підприємництва, недоторканність приватної власності, верховенство права, патріотизм і розуміння України як місця, де ми живемо, досягаємо успіху і де будуть щасливо жити наші діти.

Спілка українських підприємців веде активний діалог з владою щодо покращення умов ведення підприємницької діяльності та внесення відповідних змін у законодавство. Першочергові пріоритети СУП – це дерегуляція, податкова та митна реформи, спрощення зовнішньоекономічної діяльності. Членами Спілки є понад 950 компаній з усіх регіонів України.

Наша компанія має давню стратегічну ціль – сприяти підвищенню енергетичної незалежності нашої держави. У цей період часу питання надійної та доступної власної генерації стало дуже актуальним для українських підприємств, які попри війну продовжують працювати і розвиватися. Сонячні електростанції та сучасні системи зберігання енергії швидко підвищують стійкість енергетичних господарств, тоді як технічно простіші мережеві фотоелектричні технології дозволяють бізнесу значно знизити витрати на електроенергію.

Авенстон приєднується до Спілки українських підприємців, щоб розширити коло партнерів і більш ефективно рухатись до реалізації своїх цілей. Бізнес – це завжди нові і цікаві задачі, які потребують постійного вирішення та покращення. Але тільки в об’єднанні зусиль з’являється шанс досягти дійсно захоплюючих результатів. Саме це спонукало нас приєднатись до спільноти СУП.

Авенстон забезпечує комплексний підхід та професійне управління проєктами будівництва і експлуатації дахових комерційних сонячних електростанцій для бізнесу і підприємств, наземних промислових сонячних електростанцій, а також гібридних систем енергоживлення з функцією зберігання енергії (PV+BESS). Наша компанія реалізує проєкти для замовників, а також має власні інвестиції в проєкти сонячної енергетики. Ми працюємо на ринку сонячної енергетики багато років, що дозволило накопичити цінний практичний досвід. Портфоліо Авенстон складається з великої кількості діючих сонячних електростанцій різних типів і розмірів. Ми застосовуємо на практиці класичні та інноваційні “зелені” технології, зберігаючи помірний рівень капітальних і операційних витрат. Проєкти Авенстон враховують світові екологічні стандарти і відповідають найвищим вимогам якості.

Резервне електропостачання для бізнесу

Наша компанія встановлює обладнання для резервного живлення комерційних підприємств. Ми проєктуємо, інсталюємо і запускаємо в роботу автономні, резервні та гибридні інженерні рішення з використанням АКБ або більш потужних систем накопичення енергії.
Дізнатися більше

Сонячні кооперативи. Досвід інших країн

У статті розглядається досвід США і Німеччини у використанні принципів кооперації для розвитку сонячної енергетики. Цей досвід може стати корисним і для України, який має великий роботи кооперативних об'єднань, особливо в сегменті невеликих приватних сонячних електростанцій.
Дізнатися більше

Перспективи водневої енергетики

Енергоефективність та стійкість є двома важливими факторами, що сприяють переходу від нинішньої економіки, що базується на викопному паливі, до економіки замкнутого циклу, яка буде застосовувати найпередовіші енергетичні технологічні рішення нинішнього століття.
Дізнатися більше

Що впливає на вартість сонячних енергосистем?

Існує багато факторів, які впливають на ціну, яку підрядник пропонує інвестору фотоелектричної системи. Сонячні PV системи є унікальними продуктами, і ціна, яку ви платите, сильно залежить від різних факторів.
Дізнатися більше