Українсько-Чеське партнерство та інвестиції

Представники Авенстон взяли участь у заході, присвяченому українсько-чеському партнерству та інвестиціям в енергонезалежність громад. Нам було приємно привітати новопризначеного Посла Чеської Республіки в Україні Радека Пеха, зустрітися з Головою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Ганною Замазєєвою та Головним виконавчим директором Українського офісу із залучення інвестицій Сергієм Цівкачем.

Захід продемонстрував активну роботу як українських, так і іноземних інвесторів для розробки та реалізації затребуваних громадами ВДЕ проєктів. З такими надійними партнерами буде можлива енергоефективна та «зелена» трансформація в Україні.

Авенстон братиме активну участь у нових проєктах, пов’язаних із впровадженням технологій відновлюваної енергетики в Україні. Ми віримо у великі перспективи цього ринку і вже розпочали нові інвестиційні PV проєкти, насамперед орієнтовані на продаж сонячної електроенергії в мережу за комерційними тарифами.

Інвестиції в енергонезалежність громад

Деякі особливості проектування BIPV-систем

Стаття присвячена особливостям використання BIPV-систем. Цього разу мова піде про особливості проектування BIPV-систем - як з архітектурної точки зору, так і з позиції розрахунку інтегрованої сонячної електростанції, а також про багатофункціональність BIPV-елементів.
Дізнатися більше

Біомаса

Для будівництва фінансово успішних об’єктів генерації енергії з біомаси необхідно мати глибоке розуміння характеристик різних типів біомаси, а також особливостей функціонування даного ринку.
Дізнатися більше

Перспективи комерційних дахових сонячних станцій

За прогнозами аналітиків компанії Авенстон, в період 2020-2025 років в Україні будуть набирати все більшої популярності комерційні дахові ФЕС, причому з кожним роком буде зростати частка сонячних електростанцій, призначених для власних потреб.
Дізнатися більше

Світові інвестиції у відновлювані джерела енергії

Для скорочення викидів вуглецю й обмеження таким чином глобального потепління потрібно збільшення обсягу світових інвестицій у відновлювані джерела енергії (ВДЕ). Скільки ж вкладається в цей сектор і як ці фінанси розподіляються у всьому світі? Які перспективи інвестування у ВДЕ в Україні?
Дізнатися більше