Карантин. Життя “на віддаленні”

карантин

Представники ЗМІ часто ставлять питання про те, як вплинув карантин на роботу компанії та що ми робимо в цій ситуації. Тому постараємося коротко викласти основні моменти.

Компанія АВЕНСТОН розуміє, наскільки вирішальними сьогодні є дисципліна та правильне дотримання всіх рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та постанов Міністерства охорони здоров’я України. Тому керівництво компанії реалізувало всі необхідні карантинні заходи, щоб захистити своїх співробітників та їх сім’ї.

Весь персонал компанії знаходиться вдома та переведений на дистанційний режим зі збереженням умов оплати. Всі пройшли інструктаж та виконують рекомендації щодо запобігання захворюванню. Швидкість та інтенсивність виконаної роботи залишаються стабільними, оскільки ми зуміли передбачити та заздалегідь розв’язати можливі проблеми з комунікаціями команди, логістикою та закупівлею необхідного обладнання. До введення заборони на пересування встигли здати всі пусконалагоджувальні роботи. Як і раніше, готуємо комерційні пропозиції, техніко-економічні розрахунки, працюємо над новими технічними інженерними рішеннями, активно ведемо переговори із замовниками. Робота кипить та не зупиняється. В умовах економії часу на пересування у «дорозі», приділяємо достатньо багато часу стратегічному плануванню, зосереджуючись на довгострокових цілях.

Хоча ситуація непроста, і обмеження відчуваються з багатьох сторін, все ж подає надію обстава в Китаї, де виробництва відновлюють роботу та потроху починають відвантажувати товари.

«Крім пандемії коронавірусу, сьогодні світ перебуває ще й у стані економічної кризи. Але компанія не планує скорочувати штат, а навпаки, шукаємо та запрошуємо професіоналів до нас в команду. Ми будемо продовжувати інвестування та розвиток всіх розпочатих проєктів. У АВЕНСТОН є глибоке розуміння ринку, його можливостей та ризиків. Для всіх зараз вкрай важливо зберігати тверезий погляд на всі події та спокійно слідувати до поставлених цілей. До успіху нашу компанію ведуть чітка стратегія та впевненість у наших цінностях»Дмитро Лукомський, СЕО АВЕНСТОН.

Мала сонячна енергетика – фактори зростання

Глобальному впровадженню відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) неабияк сприяє розвиток PV-генерації всіх рівнів потужності
Дізнатися більше

Коли необхідне сервісне обслуговування СЕС?

Якісний сервіс по експлуатації та обслуговуванню (O&M) — один з головних способів забезпечення максимально високоефективної роботи сонячної електростанції. Компанія АВЕНСТОН підготувала огляд типових причин несправностей та їх впливу на продуктивність сонячної електростанції.
Дізнатися більше

Основи виробництва кремнієвих сонячних модулів

Сонячні модулі (або як їх ще часто називають — сонячні батареї) є найважливішим компонентом для будівництва сонячних електростанцій. Від технічних параметрів сонячних модулів залежить те, яку кількість електроенергії вдасться отримати з одиниці площі
Дізнатися більше

Агрівольтаїка – синергія Землі і Сонця

З розвитком PV-технологій, агрівольтаїка стає мейнстрімом і відкриває нові, небачені раніше перспективи розвитку товарного с/г виробництва з одночасним вирішенням проблем енергозабезпечення цих процесів. І не тільки їх.
Дізнатися більше