Виконано поставку комплекту інверторів SMA під проект 5 МВт

Осінню 2019 року компанія Авенстон виконала чергову поставку інверторного обладнання виробництва компанії  SMA Solar Technology. В комплект поставки увійшли стрингові інвертори Tripower потужністю 75 кВт, електричні щити постійного струму та обладнання для організації веб-моніторингу роботи інверторного обладнання.

Наша компанія виступає офіційним партнером з продажу та сервісного обслуговування обладнання SMA Solar Technology на території України. Відповідно до настанов  виробника, інструкцій з установки, обслуговування та гарантійних умов Авенстон має права щодо постачання, монтажу та введення в експлуатацію, а також може виконувати технічне та гарантійне обслуговування обладнання SMA.

Світові інвестиції у відновлювані джерела енергії

Для скорочення викидів вуглецю й обмеження таким чином глобального потепління потрібно збільшення обсягу світових інвестицій у відновлювані джерела енергії (ВДЕ). Скільки ж вкладається в цей сектор і як ці фінанси розподіляються у всьому світі? Які перспективи інвестування у ВДЕ в Україні?
Дізнатися більше

Юридичні аспекти будівництва наземних СЕС

Будівництво наземних сонячних електростанцій потребує отримання дозвільної документації та документів, що підтверджують введення об’єкта в експлуатацію. Проєктування та будівництво таких об’єктів здійснюється у визначеному законом порядку.
Дізнатися більше

Класифікація сонячних електростанцій (СЕС)

В даній статті коротко розглянуто найбільш популярні типи сучасних фотоелектричних сонячних електростанцій і запропоновано варіанти їх класифікації.
Дізнатися більше

ВДЕ та ринок електроенергетики – напередодні 2020 року

Ринок електроенергетики України перебуває в стані важливих змін, що передують глибинним трансформаціям у застосуванні «зеленого» тарифу для галузі ВДЕ в 2020 році. В якому стані наразі перебуває сектор ВДЕ України? Що сприяє та що заважає розвитку цієї галузі енергетики? Чи вповні Україна готова до енергетичної транзиції та декарбонізації енергетики?
Дізнатися більше