Сонячні інвертори SMA (НІмеччина)

Мережеві інвертори SMA для дахових СЕС

На початку весни багато підприємств та організацій приймають рішення про встановлення власних сонячних електростанцій, які можуть бути побудовані та запущені в експлуатацію протягом наступних 2-3 місяців. Реалізація фотоелектричного проєкту весною дозволяє максимально ефективно скористатись літнім періодом високої сонячної активності і щонайшвидше почати окуповувати зроблені навесні капітальні інвестиції. Наша група компаній сприяє широкому впровадженюю технологій сонячної енергетики та проводить черговий весняний розродаж мережевих інверторів SMA потужністю до 60 кВт включно. Протягом місяця ми пропонуємо своїм клієнтам та партнерам  вигідні умови та максимально привабливі ціни на інверторне обладнання для сонячних електростанцій.

Авенстон багато років підтримує давню і успішну співпрацю з компанією SMA Solar Technology. Ми використовуємо інвертори від цього виробника у своїх проєктах починаючи з 2012 року та є офіційним торговим партнером SMA в Україні. Даний виробник впевнено посідає топові позицій в рейтингах кращих світових виробників сонячних інверторів. Продукція SMA має попит на всіх континентах і дуже добре зарекомендувала себе в сотнях проєктів на території України. В останні роки значно підвищився рівень технічної та сервісної підтримки, що ще більше сприєтиме подальшій популярності бренду в Україні.

Щодо поточних умов придбання обладнання SMA звертайтесь у відділ продажів компанії Авенстон. Ми маємо в наявності обладнання від різних виробників, а також возимо сонячні інвертори під замовлення. Працюємо без участі довгих ланцюжків посередників, встановивши прямі договірні відносини з безпосередніми виробниками фотоелектричного обладнання або їх місцевими представництвами. Надаємо повну гарантійну та сервісну підтримку.

sma avenston

Про сучасні плавучі сонячні електростанції

Сонячна енергетика - один з сегментів світової енергетики, що розвиваються найбільш стрімко. При цьому розробники і конструктори постійно шукають підходи, які дозволять підвищити генерацію при зниженні операційних витрат.
Дізнатися більше

Інструменти для моделювання сонячних електростанцій

Розрахунок сонячної електростанції дозволяє досить точно спрогнозувати обсяги генерування фотомодулями (сонячними батареями) електроенергії для конкретних умов місцевості за умови, що всі компоненти системи будуть змонтовані і підключені вірно.
Дізнатися більше

Сонячна генерація: прогнози зростання

Нові аналітичні дані за результатами глобального розвитку ВДЕ в 2018 р. примусили вчених змінити свої попередні прогнози. Електрогенерація на PV-станціях невдовзі стане не тільки ключовим вкладником у загальне виробництво електроенергії, але ще й головним сегментом всієї глобальної енергосистеми.
Дізнатися більше

Промислове моделювання сонячних електростанцій

Моделювання сонячних електростанцій дозволяє вирішити кілька завдань: оптимізувати систему, щоб отримати на виході максимальну потужність, розрахувати, через який час повернуться вкладення, допоможуть порівняти реальну продуктивність з розрахованою, а при необхідності — внести відповідні корективи.
Дізнатися більше