Розпродаж сонячних інверторів Goodwe

 

Наша група компаній є імпортером обладнання для сонячних електростанцій, в тому числі – сонячних інверторів від відомих світових виробників. Наразі ми проводимо розпродаж мережевих інверторів Goodwe в діапазоні потужностей від 5 до 60 кВт. Пропонуємо вигідні умови та привабливі ціни на обладнання для сонячних електростанцій. Кількість акційного обладнання обмежена. Сонячні on-grid інвертори Goodwe можуть бути використані у складі домашніх та комерційних сонячних електростанцій для забезпечення ефективного перетворення постійного струму від сонячних батарей в змінний струм, який більш придатний для подальшого використання споживачами.

Інвертори Goodwe базуються на сучасних розробках та технологіях і дозволяють забезпечити підвищену генерацію електроенергії. Компанія-виробник має широку лінійку мережевих та гібридних інверторів для сонячних PV електростанцій, та впевнено входить в десятку найкращих світових виробників сонячних інверторів. Продукція компанії використовується в дахових та комерційних фотоелектричних системах в десятках країн світу. Високоефективні та недорогі інвертори Goodwe дозволяють їх легке та зручне встановлення, надають можливість простої експлуатації та сервісного обслуговування.

По всім питанням придбання обладнання Goodwe за акційними цінами, буль-ласка, звертайтесь у відділ продажів компанії Авенстон. Під замовлення можливі поставки інверторів цього та інших брендів. Наш відділ логістики та постачання має багаторічний практичний досвід у постачанні обладнання та матеріалів для сонячної енергетики. Ми працюємо без участі довгих ланцюжків посередників, встановивши в більшості випадків прямі договірні відносини з безпосередніми виробниками обладнання або їх місцевими представництвами.

Комплексне управління інвестиційними проектами

Для будь-якого підприємства або компанії вельми важливо грамотно інвестувати. За помилки доводиться занадто дорого платити. Управління інвестиційними проектами - процес складний і багатогранний.
Дізнатися більше

Сонячна генерація: прогнози зростання

Нові аналітичні дані за результатами глобального розвитку ВДЕ в 2018 р. примусили вчених змінити свої попередні прогнози. Електрогенерація на PV-станціях невдовзі стане не тільки ключовим вкладником у загальне виробництво електроенергії, але ще й головним сегментом всієї глобальної енергосистеми.
Дізнатися більше

Основні моделі договорів при реалізацій проектів ВДЕ

У світовій практиці будівництва і реалізації різних проектів використовуються різні види договорів, які регулюють відносини у сфері управління і контролю будівництвом.
Дізнатися більше

Світові інвестиції у відновлювані джерела енергії

Для скорочення викидів вуглецю й обмеження таким чином глобального потепління потрібно збільшення обсягу світових інвестицій у відновлювані джерела енергії (ВДЕ). Скільки ж вкладається в цей сектор і як ці фінанси розподіляються у всьому світі? Які перспективи інвестування у ВДЕ в Україні?
Дізнатися більше