Інвестиції в PV проекти

Вже кілька місяців Авенстон працює технічним радником фінансової групи, яка планує інвестувати в сонячні фотоелектричні станції у Східній Європі. Зараз ми активно шукаємо проекти в Румунії, Болгарії, Угорщині, Хорватії чи Македонії. Очікувана загальна потужність майбутнього портфеля проектів становить 50-100 МВт. Наш партнер зацікавлений у співпраці на всіх етапах після девелопменту і до введення сонячних електростанцій в експлуатацію. Будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо у вас є інформація про PV проекти для продажу або будь-які інші пропозиції щодо співпраці.

Девелопмент сонячних електростанцій

Що впливає на вартість сонячних енергосистем?

Існує багато факторів, які впливають на ціну, яку підрядник пропонує інвестору фотоелектричної системи. Сонячні PV системи є унікальними продуктами, і ціна, яку ви платите, сильно залежить від різних факторів.
Дізнатися більше

Застосування сонячних батарей для виробничих підприємств

У зв'язку з постійним підвищенням енергетичних тарифів, жорсткістю вимог екологічного характеру до роботи підприємств, що виробляють електроенергію традиційними способами, все більшого поширення в світі набуває використання відновлюваних джерел електрики.
Дізнатися більше

До питання вибору сонячних модулів

У сучасному світі сонячні PV модулі є одним з найбільш ефективних і сталих джерел енергії. Вибір правильного виробника сонячних модулів є ключовим фактором для отримання максимальної продуктивності та довговічності.
Дізнатися більше

Вітроенергетика

Вітроенергетична промисловість – не лише «зелена» галузь, що забезпечує світ екологічно чистою енергією, вона ще й економічно вигідна: вітроенергетичні станції (ВЕС) сприяють розвитку місцевої економічної діяльності за рахунок податків, які надходять до місцевих бюджетів.
Дізнатися більше