Інвестиції в PV проекти

Вже кілька місяців Авенстон працює технічним радником фінансової групи, яка планує інвестувати в сонячні фотоелектричні станції у Східній Європі. Зараз ми активно шукаємо проекти в Румунії, Болгарії, Угорщині, Хорватії чи Македонії. Очікувана загальна потужність майбутнього портфеля проектів становить 50-100 МВт. Наш партнер зацікавлений у співпраці на всіх етапах після девелопменту і до введення сонячних електростанцій в експлуатацію. Будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо у вас є інформація про PV проекти для продажу або будь-які інші пропозиції щодо співпраці.

Девелопмент сонячних електростанцій

Електробум. Сонячні заправки та «зелений» бізнес

Зменшення вартості EV-батарей та ESS призведе до зниження ціни електрокарів, а наявність мережі зарядних станцій з ESS та PV-модулями допоможе розв’язати проблему небалансів генерації на всіх рівнях та «озеленити» використання електромобілів.
Дізнатися більше

Що таке технологія сонячних панелей TOPCon?

TOPCon сонячні елементи з контактами, що пасивовані тунельним оксидом (Tunnel Oxide Passivated Contact), були вперше представлені в 2013 році Інститутом сонячної енергії Фраунгофера в Німеччині і використовується основними виробниками принаймні з 2019 року.
Дізнатися більше

Підтримка стартапів

У нас є можливості залучати інвестиції в цікаві та перспективні стартапи. В рамках нашої ініціативи Avenston Innovation Center ми готові запропонувати всебічну підтримку (інтелектуальну, наукову, технологічну та технічну, фінансову, маркетингову)
Дізнатися більше

Інвестиційна привабливість складської логістики в Україні

Складська логістика є перспективним напрямком вкладення грошових коштів. В Україні відчувається нестача якісних складських приміщень класу А і спеціалізованих хабів.
Дізнатися більше