Авенстон поділиться ідеями примноження прибутку СЕС

5 березня 2019 року в місті Київ відбудеться тренінг на тему «Як подвоїти дохід сонячної електростанції», що точно зацікавить компанії та власників електростанцій, які вже давно замислюються над концепціями розвитку та вдосконалення з метою примноження прибутків у рамках сонячного бізнесу.

Приумножение прибыли СЭС

Попит на енергію в світі швидко зростає через збільшення кількості населення та технологічні досягнення. Тому важливо переходити на надійне, економічно ефективне і вічне джерело енергії для попиту на енергію, що виникає в майбутньому. Сонячна енергія, серед інших відновлюваних джерел енергії, є перспективним і вільно доступним джерелом енергії для управління довгостроковими проблемами енергетичної кризи.

Сонячна промисловість неухильно розвивається по всьому світу через високий попит на енергію, адже основне джерело енергії – викопне паливо є обмеженим і за деякий час остаточно вичерпне свої ресурси, а інші джерела коштують дорого. Вона стала інструментом для розвитку економічного статусу країн, що стрімко розвиваються, і навіть для підтримки життя багатьох неблагополучних людей, оскільки вона є економічно ефективною після тривалих агресивних досліджень, спрямованих на прискорення її розвитку.

Крім того, встановлення сонячних електростанцій набирає все більше обертів з кожним днем саме тому, що вважається одним із найкращих методів інвестицій з метою отримання прибутку. Віднедавна в Україні, значна кількість підприємців різних галузей бізнесу обирають вкладення в будівництво сонячних електростанцій, адже згідно з законодавством, гарантовано отримуватимуть дохід.

Яким чином отримати вищезазначений прибуток і більш того омріяне подвоєння детально розповість генеральний директор компанії «Авенстон» Дмитро Лукомський на тренінгу, що відбудеться 5 березня в місті Київ.  Подія буде присвячена ідеям щодо подвоєння доходу сонячної електростанції, де Дмитро поділиться своїм баченням на концепцію розвитку галузі сонячної енергетики з метою отримання чималих прибутків.

Нагадаємо, Авенстон є однією з провідних компаній з проектування та будівництва сонячних електростанцій, скарбничка  досягнень якої постійно поповнюється. До останніх можна віднести відкриття сонячної електростанції «Рихта», що розташована в Хмельницькій області, де наша компанія  виступила генпідрядником другої черги будівництва даного об’єкту.

Отож, запрошуємо відвідати тренінг «Як подвоїти дохід сонячної електростанції» та отримати безцінні поради від провідних спеціалістів даної галузі!

Двосторонні сонячні модулі

Двосторонні сонячні модулі мають багато переваг перед традиційними сонячними панелями. Енергія може генеруватися за допомогою обох поверхонь двостороннього модуля, збільшуючи загальне вироблення енергії.
Дізнатися більше

Яка площа потрібна для сонячної електростанції?

Одним з питань, яке може виникнути при плануванні майбутньої сонячної електростанції, є необхідна площа для розміщення панелей.
Дізнатися більше

Пасивні будинки та їх принципи проєктування

Пасивні будинки відрізняються дуже низькою втратою енергії (тепла), завдяки використанню пасивних методів енергозбереження (ізоляційні матеріали, інженерні та архітектурні рішення). Фахівці нашої компанії підготували цікавий і доступний матеріал про базові принципи енергозберігаючого будинку.
Дізнатися більше

Резервне електропостачання для бізнесу

Наша компанія встановлює обладнання для резервного живлення комерційних підприємств. Ми проєктуємо, інсталюємо і запускаємо в роботу автономні, резервні та гибридні інженерні рішення з використанням АКБ або більш потужних систем накопичення енергії.
Дізнатися більше