Авенстон – Генеральний Інжиніринг Партнер CISOLAR 2019

Вже в середині квітня 2019 року в Києві пройде одна з ключових подій галузі сталої енергетики Центральної та Східної Європи – 8-ма Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики CISOLAR-2019. Группа компаній Авенстон виступає Генеральним Інжиніринг Партнером CISOLAR-2019. Ця подія була започаткована в далекому 2011 році та швидко стала пріорітетним майданчиком для  зустрічей міжнародних та місцевих гравців галузі, які тепер регулярно збираються, щоб поділитися планами, цікавими інсайтами, зустрітися з старими або знайти нових партнерів та клієнтів, розвивати свій бізнеc.

CISOLAR 2019

Компанія Авенстон сфокусована на впровадженні технологій відновлюваних джерел енергії та енергоефективних рішень. Наша компанія забезпечує інновації, поєднуючі власний досвід і можливості шляхом сучасного та грунтовного знання секторів відновлюваної енергії та енергоефективності, а також розуміння динаміки ринку. Команда компанії має великий досвід у галузі інжинірингу та фінансів, що, у поєднанні з широкою мережею партнерів по галузі в усьому світі, надає нам необхідні можливості та мотивацію для надання високоякісних послуг в проектах від їх початку і до успішного завершення.

Група Авенстон впевнено розпочала 2019 рік з низкою підписаних контрактів щодо будівництва промислових сонячних електростанцій сумарною потужністю більше 15 МВт. Ці проєкти вже започатковані та знаходяться на різних етапах своєї реалізації. Також, до планів Авенстон входить будівництво нових сонячних електростанцій, контракти по яким ще знаходятся на стадії погодження, а сумарна потужність СЕС сягатиме від 50 до 100 МВт. Також наша компанія цього року має на меті збільшити свої внутрішні ресурси для побудови у наступному році ще більшої кількості сонячних електростанцій загальною потужністю до 300 МВт.

Отже, група компаній Авенстон з радістю запрошує всіх бажаючих відвідати форум та виставку CISOLAR-2019 і прийняти активну участь в публічному обговоренні перспектив зростання та розвитку вітчизняного сонячного бізнесу. Ми з радістю допоможемо інвесторам з проєктуванням та будівництвом їх сонячних проєектів, а для партнерів – пропонуємо багато варіантів win-win співпраці. Авенстон – ваш надійний партнер щодо реалізації проєктів ВДЕ. Ми не тільки проєктуємо та будуємо сонячні електростанції “під ключ”, а й надаємо повний супровід енергетичних активів на етапах експлуатації, забезпечивши їх професійне сервісне облуговування.

Класифікація сонячних електростанцій (СЕС)

В даній статті коротко розглянуто найбільш популярні типи сучасних фотоелектричних сонячних електростанцій і запропоновано варіанти їх класифікації.
Дізнатися більше

Геотермальні електростанції: переваги та недоліки

Деякі дослідники вважають, що геотермальна енергія зрештою буде складати близько 1/6 від світового енергопостачання, інші ж, навпаки, дають їй мінімальний шанс на подальше існування... Чи інвестувати в будівництво геотермальної електростанції – вибір за вами.
Дізнатися більше

Енергопрогноз до середини століття

Як відбуватиметься глобальна енерготранзиція? Які етапи попереду? Які висновки мають зробити інвестори, націлені на середньо- та довгострокову перспективу?
Дізнатися більше

Яка площа потрібна для сонячної електростанції?

Одним з питань, яке може виникнути при плануванні майбутньої сонячної електростанції, є необхідна площа для розміщення панелей.
Дізнатися більше