Авенстон – Генеральний Інжиніринг Партнер SEF 2018

Авенстон став Генеральним Інжиніринг Партнером SEF 2018, десятої виставкової конференції в Східній і Центральній Європі в області сонячної енергетики. Ми українська інжинірингова компанія, що спеціалізується на реалізації проектів і технологій використання відновлюваних джерел енергії. Основна спеціалізація – проектування, будівництво і експлуатація промислових сонячних електростанцій. Портфоліо нашої команди включає 8-річний досвід роботи на українському ринку сонячної енергії і більше 100 МВт проектів, успішно введених в експлуатацію. Штаб-квартира Авенстон знаходиться в Києві (Україна), а в структуру компанії входить кілька бізнес-напрямів.

Партнер SEF 2018

Інженерний відділ Авенстон зосередився на управлінні проектами під ключ і реалізації проектів в галузі поновлюваних джерел енергії. Наша кваліфікація і професійний досвід дозволяють нам виконувати проекти будь-якої місткості і складності. Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта, метою якого є максимально ефективне рішення проблем і довгострокове співробітництво, і встановлюємо стандарти якості в галузі.

Авенстон також спеціалізується на розробці проектів і підтримки інституційних і приватних клієнтів. Компанія надає своїм клієнтам всебічну допомогу в підготовці та фінансуванні фотоелектричних проектів. Наша бізнес-модель дозволяє зосередитися виключно на досягненні найкращих результатів і мінімізації ризиків.

Авенстон є Генеральним Інжиніринг Партнером по найважливішим подіям в сонячній енергетиці цієї осені – SEF 2018. Ми активно реалізуємо проекти в області сонячної енергетики і запрошуємо всіх, хто зацікавлений в діалозі і взаємовигідній співпраці!

Інвестиції в сонячну енергетику

Сонячна енергетика - чергова забава для багатих країн і питання далекого майбутнього або ж реальна можливість, незважаючи на складні економічні та політичні умови сьогоднішньої України, заробляти гроші вже зараз?
Дізнатися більше

Калькулятори генерації сонячної електростанції

У даній статті ми розглянемо необхідність і доцільність використання такого популярного інструменту як "Калькулятор сонячних електростанцій" або "Калькулятор сонячних батарей"
Дізнатися більше

Чи є друге життя у сонячних панелей?

В останні роки спостерігається активний розвиток сонячної енергетики в усьому світі. У кожного продукту і матеріалу є свій термін експлуатації і використання. Яка ж подальша доля PV-модулів, які підійшли до кінця свого терміну служби?
Дізнатися більше

Геотермальні електростанції: переваги та недоліки

Деякі дослідники вважають, що геотермальна енергія зрештою буде складати близько 1/6 від світового енергопостачання, інші ж, навпаки, дають їй мінімальний шанс на подальше існування... Чи інвестувати в будівництво геотермальної електростанції – вибір за вами.
Дізнатися більше