Авенстон – Генеральний Інжиніринг Партнер SEF 2018

Авенстон став Генеральним Інжиніринг Партнером SEF 2018, десятої виставкової конференції в Східній і Центральній Європі в області сонячної енергетики. Ми українська інжинірингова компанія, що спеціалізується на реалізації проектів і технологій використання відновлюваних джерел енергії. Основна спеціалізація – проектування, будівництво і експлуатація промислових сонячних електростанцій. Портфоліо нашої команди включає 8-річний досвід роботи на українському ринку сонячної енергії і більше 100 МВт проектів, успішно введених в експлуатацію. Штаб-квартира Авенстон знаходиться в Києві (Україна), а в структуру компанії входить кілька бізнес-напрямів.

Партнер SEF 2018

Інженерний відділ Авенстон зосередився на управлінні проектами під ключ і реалізації проектів в галузі поновлюваних джерел енергії. Наша кваліфікація і професійний досвід дозволяють нам виконувати проекти будь-якої місткості і складності. Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта, метою якого є максимально ефективне рішення проблем і довгострокове співробітництво, і встановлюємо стандарти якості в галузі.

Авенстон також спеціалізується на розробці проектів і підтримки інституційних і приватних клієнтів. Компанія надає своїм клієнтам всебічну допомогу в підготовці та фінансуванні фотоелектричних проектів. Наша бізнес-модель дозволяє зосередитися виключно на досягненні найкращих результатів і мінімізації ризиків.

Авенстон є Генеральним Інжиніринг Партнером по найважливішим подіям в сонячній енергетиці цієї осені – SEF 2018. Ми активно реалізуємо проекти в області сонячної енергетики і запрошуємо всіх, хто зацікавлений в діалозі і взаємовигідній співпраці!

Нетрадиційні ВДЕ: реальність чи фантастика?

Сьогодні спостерігається загальна світова тенденція до екологічної обізнаності, і відновлювані джерела енергії знаходяться під пильною увагою. Компанія АВЕНСТОН представляє огляд нетрадиційних ВДЕ: грозова енергетика, кріоенергетика, гравітаційна енергетика та технології концентрації сонячного світла.
Дізнатися більше

Перспективи комерційних дахових сонячних станцій

За прогнозами аналітиків компанії Авенстон, в період 2020-2025 років в Україні будуть набирати все більшої популярності комерційні дахові ФЕС, причому з кожним роком буде зростати частка сонячних електростанцій, призначених для власних потреб.
Дізнатися більше

Розвиток енергосистеми Європи до 2050 року

За данними SolarPower Europe сонячна енергія може забезпечити досягнення кліматичних цілей ЄС у коротко-, середньо- та довгостроковій перспективі.
Дізнатися більше

Контроль потужності для промислових сонячних електростанцій

Контроль реактивної потужності можна вважати однією з найменш досліджених проблем в фотоелектричній промисловості, він може дати ключ до значного збільшення прибутку власників промислових сонячних електростанцій.
Дізнатися більше