Авенстон став членом Клубу альтернативної енергетики

Ми раді повідомити вам, що з вересня 2018 року Авенстон є членом Клубу альтернативних джерел енергії. Авенстон – українська інжинірингова компанія, що спеціалізується на реалізації проектів і технологій в галузі відновлюваних джерел енергії. Основна спеціалізація – проектування, будівництво і експлуатація промислових сонячних електростанцій. Портфоліо нашої команди включає в себе багаторічний досвід роботи на українському ринку сонячної енергії. Штаб-квартира компанії знаходиться в Києві (Україна), а в структуру компанії входить кілька бізнес-напрямів.

Інженерний відділ Авенстон зосередився на управлінні проектами під ключ і реалізації проектів в галузі поновлюваних джерел енергії. Наша кваліфікація і професійний досвід дозволяють нам виконувати проекти будь-якої місткості і складності. Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта, метою якого є максимально ефективне рішення проблем і довгострокове співробітництво, і встановлюємо стандарти якості в галузі. Група компанії, в яку входить Авенстон, вже брала участь в реалізації проектів з будівництва сонячних фотоелектричних електростанцій загальною потужністю понад 150 МВт.

Авенстон надає своїм клієнтам всебічну допомогу в підготовці та фінансуванні фотоелектричних проектів. Наша команда має великий досвід роботи в галузі інжинірингу та фінансів, а також необхідні можливості і мотивацію для надання якісних послуг в проектах від початку до успішного завершення.

Дмитро Лукомський, к.т.н., генеральний директор ТОВ «Авенстон», український бізнесмен, автор понад 35 наукових статей, співавтор двох монографій і декількох патентів, член правління Асоціації сонячної енергії України, з 2001 року професійно займається поновлювані джерела енергії з акцентом на реалізацію проектів в області сонячної енергетики.

Про гібридні енергетичні рішення

Надійні джерела живлення є важливою потребою для кожного бізнесу. Через нестабільність мережевого електропостачання підприємствам доводиться вдаватися до альтернативних джерел енергії для забезпечення нормальної щоденної роботи.
Дізнатися більше

Шлях Європи до чистої енергії

Енергетична криза в Європі та зростання кліматичних амбіцій відновили імпульс серед політиків до диверсифікації та декарбонізації енергетичної системи.
Дізнатися більше

Типи сонячних інверторів

Інвертори відіграють важливу роль в сонячних електростанціях. Сонячні панелі генерують постійний струм, тоді як електрична мережа працює на змінній напрузі. Інвертори перетворюють постійний струм в змінний, який можна передавати до електричної мережі.
Дізнатися більше

Юридичні аспекти будівництва наземних СЕС

Будівництво наземних сонячних електростанцій потребує отримання дозвільної документації та документів, що підтверджують введення об’єкта в експлуатацію. Проєктування та будівництво таких об’єктів здійснюється у визначеному законом порядку.
Дізнатися більше