Слава Україні! Героям Слава!

Так сталося, що нашу мирну, добру і вільну Україну, яка ніколи нікому не погрожувала та ні на кого ніколи не нападала, було підступно атаковано в спину ворогом, який прикрився абсолютно безглуздими мотивами. Повірити в те, що сталось, було дуже важко і болісно. Але зараз – це наша реальність. В Україні має місце справжнє протистояння добра, демократичних цінностей та свободи з темним злом, яке своїми метастазами може заразити весь світ, якщо не буде швидко і безжально зупинене. Українцям випала доля бути на передовій цієї боротьби і боронити не тільки свою рідну землю, але й захищати весь цивілізований світ, показуючи приклад нескоренності, незламанності та сили духу. Воля до свободи в українців така велика, що її не змогли адекватно оцінити ні наші друзі, ні наші вороги. Для перших – це виявилось приємною несподіванкою, а для других – причиною їх власної неминучої катастрофи. 

Збройні Сили України захищають нашу мирну країну і ефективно знищують ворога, який підло вдерся до України. Їм допомагає все населення, яке швидко згуртувалося проти зовнішньої загрози. Кожна родина, кожен громадянин сьогодні прикладає максимальних зусилль для того, щоб наша перемога настала якомога швидше. Ми кожного дня бачимо новини про військові злочини нападників проти нашої країни і мирного населення. Але наш дух і воля до перемоги тільки міцнішають. Укранці зберегають спокій та розсудливість і все сильніше бʼють ворога по всім напрямкам. Війна іде не тільки в полях. Війна іде в інформаційному просторі і в економічній сфері. Ми скрізь маємо стратегічну перевагу. Ворог обовʼязково буде зламаний. Україна переможе. Ми відновимо все, що було зруйновано, і побудуємо багато нових прекрасних будинків, мостів, доріг, електростанцій, заводів, складів. Україна розквітне і стане ще кращою. Все буде добре. Слава Україні! Героям Слава!

Біоенергія: минуле, сьогодення і майбутнє

Біоенергія відіграє важливу роль у багатьох сценаріях низьковуглецевого розвитку і може бути особливо корисна в секторі транспортних перевезень на великі відстані. Розширена роль біоенергії залишається предметом дискусій, а іноді й суперечок щодо стійкості виробництва і використання.
Дізнатися більше

Відновлювані джерела енергії – енергетична незалежність для України

Енергетична безпека та незалежність перейшли на порядок денний в Україні з часів, коли Росія розпочала війну на Донбасі чотири роки тому. До 2014 року Україна покладалася на Росію як постачальника газу.
Дізнатися більше

Промислове моделювання сонячних електростанцій

Моделювання сонячних електростанцій дозволяє вирішити кілька завдань: оптимізувати систему, щоб отримати на виході максимальну потужність, розрахувати, через який час повернуться вкладення, допоможуть порівняти реальну продуктивність з розрахованою, а при необхідності — внести відповідні корективи.
Дізнатися більше

Гібридна СЕС на базі автомобільного навісу

Ми раді представити наш новий продукт для власників бізнесу - гібридну сонячну електростанцію на базі автомобільного навісу, яка втілює сучасні технології та рішення для максимально ефективного використання зеленої енергії.
Дізнатися більше