Відновлюємо сонячні електростанції

Компанія «Авенстон Інжиніринг» в даний час займається відновленням промислових та приватних сонячних електростанцій, які були пошкоджені внаслідок війни з росією. Наразі нашими фахівцями вже було відремонтовано кілька об’єктів сонячної енергетики в Київській області. 

Співробітники «Авенстон Інжиніринг» відновлюють працездатність енергетичної інфраструктури для будь-яких типів сонячних електростанцій, включно з приватними СЕС та комерційними системами енергопостачання. «Авенстон Інжиніринг» працює також і на відновлення традиційних систем енергопостачання, що постраждали під час бойових дій. 

Ми проводимо діагностику, складаємо дефектні акти, виконуємо ремонтні та відновлювальні роботи. Повертаємо до робочого стану будь-які сонячні електростанції і беремося за найскладніші випадки. Все буде Україна!

Діджиталізація в енергетиці – можливості та технології

Чому наразі так багато покладається на використання цифрових технологій в енергетиці? Чи не є це новою «улюбленою лялькою», з якою нам пропонують погратися величезні IT-корпорації, що мають майже необмежені світові фінансові можливості та глобальний вплив?
Дізнатися більше

Сонячні електростанції типу “Схід-Захід”

У даній статті проведений детальний аналіз способу орієнтування сонячних панелей у складі СЕС одночасно на схід та захід, включно з визначенням їх переваг та особливостей.
Дізнатися більше

Інвестиційна привабливість складської логістики в Україні

Складська логістика є перспективним напрямком вкладення грошових коштів. В Україні відчувається нестача якісних складських приміщень класу А і спеціалізованих хабів.
Дізнатися більше

Основні моделі договорів при реалізацій проектів ВДЕ

У світовій практиці будівництва і реалізації різних проектів використовуються різні види договорів, які регулюють відносини у сфері управління і контролю будівництвом.
Дізнатися більше