Відновлюємо сонячні електростанції

Компанія «Авенстон Інжиніринг» в даний час займається відновленням промислових та приватних сонячних електростанцій, які були пошкоджені внаслідок війни з росією. Наразі нашими фахівцями вже було відремонтовано кілька об’єктів сонячної енергетики в Київській області. 

Співробітники «Авенстон Інжиніринг» відновлюють працездатність енергетичної інфраструктури для будь-яких типів сонячних електростанцій, включно з приватними СЕС та комерційними системами енергопостачання. «Авенстон Інжиніринг» працює також і на відновлення традиційних систем енергопостачання, що постраждали під час бойових дій. 

Ми проводимо діагностику, складаємо дефектні акти, виконуємо ремонтні та відновлювальні роботи. Повертаємо до робочого стану будь-які сонячні електростанції і беремося за найскладніші випадки. Все буде Україна!

Підтримка стартапів

У нас є можливості залучати інвестиції в цікаві та перспективні стартапи. В рамках нашої ініціативи Avenston Innovation Center ми готові запропонувати всебічну підтримку (інтелектуальну, наукову, технологічну та технічну, фінансову, маркетингову)
Дізнатися більше

Гібридна СЕС на базі автомобільного навісу

Ми раді представити наш новий продукт для власників бізнесу - гібридну сонячну електростанцію на базі автомобільного навісу, яка втілює сучасні технології та рішення для максимально ефективного використання зеленої енергії.
Дізнатися більше

Перспективи сонячного ринку на 2021-2025 роки

Ринок сонячної енергії досяг нового річного рекорду зростання у 18%: протягом 2020 році у всьому світі було встановлено 138 ГВт сонячних електростанцій, а сонячна індустрія впоралася з нищівною глобальною пандемією COVID-19.
Дізнатися більше

Енергопрогноз до середини століття

Як відбуватиметься глобальна енерготранзиція? Які етапи попереду? Які висновки мають зробити інвестори, націлені на середньо- та довгострокову перспективу?
Дізнатися більше