Співробітництво з провідним виробником інверторів SMA Solar Technology

Восени 2018 року наша компанія виконала чергову поставку в Україну інверторного обладнання виробництва  SMA Solar Technology. Цього разу ми укомплектували сонячну електростанцію потужністю 5 МВт, яку планується запустити на початку 2019 року.

Команда фахівців «Авенстон», маючи досвід довгострокової співпраці зі SMA ще з 2011 року, надає детальні технічні консультації використання обладнання німецького бренду, також має партнерські права на впровадження нової техніки та найсучасніших технологій SMA в Україні.

Нещодавно німецький виробник вкотре підтвердив важливість нашої співпраці та її розширення та надав відповідного листа про те, що ТОВ «Авенстон» є партнером з продажу обладнання SMA на території України. Відповідно до настанов  SMA, інструкцій з установки, обслуговування та гарантійних умов на території України, наша компанія має право запропонувати постачання, монтаж, введення в експлуатацію, а також виконувати технічне та гарантійне обслуговування обладнання SMA.

Системи акумулювання енергії: промислові та побутові

З моменту відкриття електрики люди шукали ефективні методи зберігання енергії для подальшого використання у разі потреби. Існує багато способів зберігання енергії, проте дуже важливо визначити, які технології найкраще підходять для задоволення поточних і майбутніх потреб.
Дізнатися більше

До питання розвитку сонячної енергетики в Казахстані

Коментарі Дмитра Лукомського для казахського республіканського ділового тижневика "КУРСІВ'" з приводу перспектив розвитку галузі сонячної енергетики в цій країні
Дізнатися більше

Коли необхідне сервісне обслуговування СЕС?

Якісний сервіс по експлуатації та обслуговуванню (O&M) — один з головних способів забезпечення максимально високоефективної роботи сонячної електростанції. Компанія АВЕНСТОН підготувала огляд типових причин несправностей та їх впливу на продуктивність сонячної електростанції.
Дізнатися більше

Інвестиційна привабливість складської логістики в Україні

Складська логістика є перспективним напрямком вкладення грошових коштів. В Україні відчувається нестача якісних складських приміщень класу А і спеціалізованих хабів.
Дізнатися більше