Співробітництво з провідним виробником інверторів SMA Solar Technology

Восени 2018 року наша компанія виконала чергову поставку в Україну інверторного обладнання виробництва  SMA Solar Technology. Цього разу ми укомплектували сонячну електростанцію потужністю 5 МВт, яку планується запустити на початку 2019 року.

Команда фахівців «Авенстон», маючи досвід довгострокової співпраці зі SMA ще з 2011 року, надає детальні технічні консультації використання обладнання німецького бренду, також має партнерські права на впровадження нової техніки та найсучасніших технологій SMA в Україні.

Нещодавно німецький виробник вкотре підтвердив важливість нашої співпраці та її розширення та надав відповідного листа про те, що ТОВ «Авенстон» є партнером з продажу обладнання SMA на території України. Відповідно до настанов  SMA, інструкцій з установки, обслуговування та гарантійних умов на території України, наша компанія має право запропонувати постачання, монтаж, введення в експлуатацію, а також виконувати технічне та гарантійне обслуговування обладнання SMA.

ReneSola: висока продуктивність та стабільна потужність

Фахівці компанії Авенстон провели дослідження, в процесі якого порівняли основні характеристики фотомодулів виробництва десяти найбільших світових виробників, представлених на ринку України.
Дізнатися більше

Чи можливий повний перехід України на ВДЕ?

Триває жвава глобальна дискусія про збереження балансу між викопним паливом і ядерною енергією, з одного боку, і відновлюваними джерелами, такими як гідроенергія, сонячна енергія, енергія вітру, геотермальна енергія й енергія біомаси, з іншого.
Дізнатися більше

Ринок дахових сонячних інсталяцій

Галузь сонячної енергетики наразі активно розвивається в усьому світі. В Україні також прогнозується зростання попиту на дахові сонячні електростанції. Очикується післявоєнний бум "зеленої" генерації електроенергії для власного споживання.
Дізнатися більше

Шляхи вдосконалення методів виробництва водню

Вчені NREL проаналізували нову STCH технологію розщеплення води, яка може бути потенційно більш енергоефективною, ніж виробництво водню за допомогою широко використовуваного методу електролізу.
Дізнатися більше