Авенстон – Генеральний Інжиніринг Партнер SEF 2019

Вже кілька років поспіль компанія Авенстон виступає Генеральним Інжиніринг Партнером на всесвітньо відомому Форумі SEF 2019. Що це за Форум взагалі і чому він присвячений?

SEF – це вся стала енергетика просторів Східної Європи та Центральної Азії. Це головна бізнес-платформа відновлюваної енергетики та нових технологій, на якій обговорюватимуться правові та фінансові питання розвитку бізнесу в галузі відновлюваної енергії та енергоефективності, зелених тарифів і аукціонів, нової моделі електроенергії в Україні.

Фото з 10-го Форуму сталої енергетики Центральної та Східної Європи SEF 2018
Фото з 10-го Форуму сталої енергетики Центральної та Східної Європи SEF 2018

Що компанія Авенстон планує представити на Форумі SEF 2019? Ми поки зберігаємо невелику інтригу, але тільки для Вас, наші читачі, розкриємо трохи завісу: тема нашого виступу буде присвячена абсолютно новому стратегічному аспекту розвитку сонячної енергетики в Україні.

Який вектор руху тримати на прийдешній рік, що очікувати від нової форми державної підтримки ринку ВДЕ та як отримати максимум прибутку в умовах системи аукціонів, Ви дізнаєтесь на щорічному 11-ому Форумі та Виставці сталої енергетики Східної Європи SEF 2019.

Авенстон – ваш надійний партнер в проектах будівництва комерційних мережевих сонячних електростанцій: девелопмент проектів, генеральний підряд, введення в промислову експлуатацію, сервісне обслуговування, консалтинг і юридичний супровід інвестицій на всіх етапах.

Про сучасні плавучі сонячні електростанції

Сонячна енергетика - один з сегментів світової енергетики, що розвиваються найбільш стрімко. При цьому розробники і конструктори постійно шукають підходи, які дозволять підвищити генерацію при зниженні операційних витрат.
Дізнатися більше

Що таке технологія сонячних панелей TOPCon?

TOPCon сонячні елементи з контактами, що пасивовані тунельним оксидом (Tunnel Oxide Passivated Contact), були вперше представлені в 2013 році Інститутом сонячної енергії Фраунгофера в Німеччині і використовується основними виробниками принаймні з 2019 року.
Дізнатися більше

Статистика світового ринку ВДЕ за 2021 рік від IRENA

Міжнародне агентство з відновлюваної енергетики (IRENA) нещодавно оприлюднило оновлену статистику щодо встановлених потужностей ВДЕ, яка узагальнює дані про загальносвітове зростання кількості відновлюваних електростанцій у 2021 році.
Дізнатися більше

Можливості для інвестування в Україну

Україна робить важливі кроки для збільшення використання відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива як частину своєї більш широкої стратегії зменшення залежності від традиційних видів палива.
Дізнатися більше