Авенстон став членом Асоціації сонячної енергетики України

Еволюція відновлюваної енергетики за останнє десятиліття перевершила всі очікування. Глобальна встановлена потужність і виробництво всіх відновлюваних технологій суттєво зросли, а підтримка політики продовжувала поширюватися на більше країн у всіх регіонах світу.

Минулого тижня компанія Авенстон вступила в Асоціацію сонячної енергетики, разом з якою працюватиме над стрімким розвитком екологічно чистої відновлюваної енергетики та досягненням, на перший погляд, неможливого –  100% відновлюваної енергії.

Основна мета Авенстон в галузі ВДЕ полягає в сталому розвитку компанії з максимальним залученням природних ресурсів. Оскільки сонячна енергія – це чисте, недороге, відновлюване джерело енергії, яке можна використовувати майже всюди у світі – будь-яка точка, де сонячне світло потрапляє на поверхню землі, є потенційним місцем для генерування сонячної енергії, слід беззаперечно отримати всі переваги з використання цього ресурсу. Саме тому в центрі нашої уваги проекти, які в першу чергу пов’язані з використанням сонячної енергії, а також геотермальних джерел енергії та інших ВДЕ.

Наразі працівники відділу з розвитку бізнесу групи Авенстон ретельно аналізують ринок інвестиційних можливостей в сфері відновлювальної енергетики, а також формують набір проектів на 2020-2025 роки, адже за декілька десятиліть, компанія націлена на досить амбітну ціль, а саме: 100% відновлюваної енергетики. Шляхом конструктивної взаємодії з Асоціацією сонячної енергетики компанія Авенстон досягатиме реалізації стратегії сталого розвитку відновлюваної енергетики в Україні та здобуття енергетичної незалежності країни.

Авенстон став членом Асоціації сонячної енергетики України

Сонячна енергетика в Україні

Сонячна енергетика – одна з найперспективніших і динамічних частин галузі ВДЕ. Щорічний приріст потужностей, що вводяться в експлуатацію становить близько 40-50%.
Дізнатися більше

Наш проєкт СЕС «Іванівка» у підручнику з фізики

Побудована у 2013 році сонячна електростанція «Іванівка» потрапила у підручник з фізики для 8 класів! Це сучасний проєкт, виконаний компанією нашої групи, який втілює в собі передові технології та найкращі тенденції в сонячній енергетиці!
Дізнатися більше

Основи технології виробництва кремнієвих сонячних фотоперетворювачів

Фотоелектричні перетворювачі або сонячні елементи (solar cells) – це напівпровідникові вироби, які перетворюють сонячне випромінення в електричний струм.
Дізнатися більше

Зелений тариф в Україні

"Зелений тариф" був офіційно введений в Україні в 2009 році. Основним зобов'язанням держави було викупити всю кількість електроенергії, виробленої з використанням відновлюваних джерел енергії (ВДЕ).
Дізнатися більше