Завершено новий проєкт сонячної електростанції

Інженерна група компанії АВЕНСТОН успішно завершила проєктування наземної сонячної електростанції у Полтавській області. Проєкт стадії “П” вже отримав дозвіл на будівництво у ДАБІ. Пройде небагато часу та в Україні з’явиться новий об’єкт ВДЕ, який буде генерувати зелену безвуглецеву електроенергію. Саме так, невеликими впевненими кроками, долається непростий шлях до енергонезалежності нашої країни. І ми горді бути частиною цього процесу!

Фахівцями компанії АВЕНСТОН була проведена робота не тільки з розробки проєктної документації стадії “Проєкт”, але й надані послуги консалтингу: допомога в бізнес-плануванні й консультації по оптимізації закупівель фотоелектричного обладнання.

Розрахунок техніко-економічних показників ґрунтувався на специфіці проєкту та завданнях, які замовник поставив перед командою АВЕНСТОН. Було проведено кропітке та ретельне опрацювання всіх нюансів та особливостей об’єкта, адже наші інженери вкрай прискіпливі.

Трохи деталей проєкту сонячної електростанції “Кононівка”:

Майбутня ФЕС буде розташовуватися на ділянці площею 4 гектари із загальною довжиною зовнішнього периметра 847 метрів. Встановлена потужність електростанції складе 2,7 МВт, а прогнозована річна генерація — 3380 МВт * год. Генерувати чисту електроенергію будуть високоефективні полі-Si модулі (Tier-1) потужністю 375 Вт та інвертори Huawei Sun 2000-60KTL та Huawei Sun 2000-50KTL.

Ми закликаємо приєднуватися до галузі екологічно чистої енергії майбутнього, заробляючи та розвиваючи “зелену” енергетику в Україні та у світі. У Вашому розпорядженні — унікальний професійний досвід команди АВЕНСТОН та широкий спектр наших послуг та продуктів в галузі ВДЕ.

сервис солнечной электростанции

Що таке сонячні електростанції BIPV?

BIPV (абревіатура від англійського Building-integrated photovoltaics) – це сонячні електростанції (СЕС), які інтегровані в будівлі (споруди), виконуючи при цьому крім свого безпосереднього призначення – генерації електроенергії
Дізнатися більше

Корозія рамок сонячних модулів

В статті розглянуто вплив гальванічної корозії на опорні конструкції і рамки сонячних модулів та визначено методи, які дозволяють мінімізувати це негативне явище.
Дізнатися більше

Основні моделі договорів при реалізацій проектів ВДЕ

У світовій практиці будівництва і реалізації різних проектів використовуються різні види договорів, які регулюють відносини у сфері управління і контролю будівництвом.
Дізнатися більше

Зелений тариф в Україні

"Зелений тариф" був офіційно введений в Україні в 2009 році. Основним зобов'язанням держави було викупити всю кількість електроенергії, виробленої з використанням відновлюваних джерел енергії (ВДЕ).
Дізнатися більше