АВЕНСТОН підтримує дітей-сиріт разом з АСЕУ

Подарунки вихованцям спеціалізованого Будинку Малятка для дітей з ускладненнями, у місті Новоград-Волинський, Житомирської області
Подарунки вихованцям спеціалізованого Будинку Малятка для дітей з ускладненнями, у місті Новоград-Волинський, Житомирської області

В день вшанування пам’яті Святого Миколая, за давньою традицією, діти отримують подарунки. Вони вірять у диво та вчаться у святого Миколая бути милосердними.

Компанія АВЕНСТОН підтримала ініціативу Асоціації сонячної енергетики України подарувати невеличке диво вихованцям спеціалізованого Будинку Малятка для дітей з ускладненнями, у місті Новоград-Волинський, Житомирської області.

Зараз у закладі проживає 33 дитини віком від 1 до 7 років. І так, найбажаніший подарунок кожній такій дитині – це міцна та любляча родина, а ще увага та турбота. Даруючи турботу, ми з радістю взяли участь у забезпеченні малят необхідними речами та іграшками.

Всі ми розуміємо, що життя дітей у дитячих будинках дуже відрізняється від життя дітей у сім’ях. Держава недостатньо опікується малятами, тож їм вкрай потрібна увага та участь відповідальних дорослих.

Ми, у свою чергу, постаралися подарувати малюкам радісні емоції. Дякуємо Асоціації сонячної енергії України та Артему Семенишину за можливість приєднатися до такої чудової ініціативи.

Ринок сонячної енергетики в Україні у 2010 році

Український ринок: аналіз поточної ситуації та можливостей побудови ефективного бізнесу від експертів сонячної енергетики
Дізнатися більше

До питання розвитку альтернативних джерел енергії

У сьогоднішніх реаліях зростаючих глобальних енергетичних проблем все більш актуальними стають питання переходу до альтернативних джерел енергозабезпечення.
Дізнатися більше

Інвестуйте і торгуйте в Україні

Авенстон аналізує певні перспективи та плани співпраці в галузі альтернативної енергетики України для іноземних компаній та згадує основні проблеми, з якими вони стикаються, співпрацюючи з українськими колегами під час розробки проектів.
Дізнатися більше

Яка площа потрібна для сонячної електростанції?

Одним з питань, яке може виникнути при плануванні майбутньої сонячної електростанції, є необхідна площа для розміщення панелей.
Дізнатися більше