Участь у VII Міжнародному юридичному форумі

З 12 до 13 грудня 2019 року в Києві пройшов VII Міжнародний форум просування юридичних послуг, організований газетою «Юридична практика».

Учасники talk show «Продаж юридичних послуг: як залучити нових клієнтів та впливати на дійсних», VII Міжнародного форуму просування юридичних послуг
Учасники talk show «Продаж юридичних послуг: як залучити нових клієнтів та впливати на дійсних», VII Міжнародного форуму просування юридичних послуг

Генеральний директор АВЕНСТОН Дмитро Лукомський вже двічі стає запрошеним спікером Юридичного форуму. 12 грудня в talk show «Продаж юридичних послуг: як залучити нових клієнтів та впливати на дійсних», де в якості запрошених представників споживачів юридичних послуг взяли участь директор АВЕНСТОН, директор юридичного департаменту Roshen і директор юридичного департаменту групи компаній Henkel в Україні, обговорювали ряд гострих і важливих для прийняття рішень клієнтами на користь тієї чи іншої юридичної компанії питань. Новий формат «talk show» забезпечив живий і гарячий діалог між його учасниками, в результаті чого розгорілася цікава дискусія між «постачальниками» юридичних послуг та «клієнтами» галузі. Обговорення виявилося насиченим і емоційним! Серед інших тем активно обговорювалися найбільш ефективні канали продажів, призначення ВD-менеджера і маркетолога, склад клієнтського портфеля і цінова політика. До головних тез дискусії варто віднести ідеальний юридичний сервіс очима клієнта і критерії, що впливають на покупку юридичних послуг.

СЕО АВЕНСТОН Дмитро Лукомський поділився досвідом співпраці з різними юридичними компаніями у сфері енергетичного будівництва, підкресливши важливість розуміння специфіки цього сектора потенційним партнером, як ключового критерію у виборі юридичної компанії й застави успішної співпраці. Крім того, Дмитро Лукомський розповів про проблемні моменти співпраці з юридичними компаніями.

«Часто методи роботи юридичних компаній є «шаблонними» і погано спрацьовують на практиці. Тобто у сфері будівництва важливу роль відіграє практичний досвід роботи юриста з контролюючими органами, експертами, органами БТІ, органами реєстрації тощо. Оскільки саме від цього залежить можливість розв’язання проблеми. У сфері енергетичного будівництва ми поки знайшли мало фахівців, які глибоко розуміють всю суть процесу і мають потрібний і релевантний досвід роботи у цій сфері. Юрист повинен розуміти специфіку виконання будівельних робіт для того, щоб документально правильно оформити діяльність клієнта. Нерозуміння специфіки енергетичного будівництва призводить до того, що багато процесів затягуються, і в «колесах» виникають «палиці», що заважають досягненню загальних цілей»Дмитро Лукомський, СЕО АВЕНСТОН.

Оскільки АВЕНСТОН спеціалізується на промислових об’єктах у сфері ВДЕ, найбільш актуальними для компанії є цивільне та господарське право, земельне право (девелопмент, покупка проектів), містобудівне та будівельне право, корпоративне право, енергетика (питання з виробництва, постачання електроенергії, питання «зеленого тарифу»), митниця, податкова служба і міжнародне право.

Компанія дякує Івана Бондарчука та Evris Law за запрошення на захід! Будемо раді підтримувати добру традицію участі в щорічному форумі, який вносить безсумнівно вагомий внесок в модернізацію і підйом якості юридичних послуг.

У публікації використані фотоматеріали видавництва "Юридична практика"

Прогноз обсягів генерації сонячними електростанціями

Прогноз обсягів генерації електроенергії сонячними станціями - це в першу чергу прогнозування кількості сонячної радіації, яку отримають сонячні панелі. У статті розглядаються кілька методів прогнозування генерації електрики сонячними електростанціями.
Дізнатися більше

Сонячні симулятори – нові можливості для PV-бізнесу

Розвиток сонячної енергетики, що останнім часом потужно стимульований падінням вартості PV-компонентів, стикається з новим викликом. Досить важко достеменно оцінити привабливість розташування бізнес-проекту з PV-енергетики та обрати перспективну бізнес-модель для нього.
Дізнатися більше

Біомаса

Для будівництва фінансово успішних об’єктів генерації енергії з біомаси необхідно мати глибоке розуміння характеристик різних типів біомаси, а також особливостей функціонування даного ринку.
Дізнатися більше

Рекорди ефективності сонячних фотоелектричних приладів

Національна лабораторія відновлюваної енергії (NREL) вже багато років працює над аналізом найсучасніших фотоелектричних (PV) технологій самого широкого спектру розробок і застосувань з метою прискорити впровадження на ринку технологій відновлюваної енергії та енергоефективності.
Дізнатися більше