Участь у VII Міжнародному юридичному форумі

З 12 до 13 грудня 2019 року в Києві пройшов VII Міжнародний форум просування юридичних послуг, організований газетою «Юридична практика».

Учасники talk show «Продаж юридичних послуг: як залучити нових клієнтів та впливати на дійсних», VII Міжнародного форуму просування юридичних послуг
Учасники talk show «Продаж юридичних послуг: як залучити нових клієнтів та впливати на дійсних», VII Міжнародного форуму просування юридичних послуг

Генеральний директор АВЕНСТОН Дмитро Лукомський вже двічі стає запрошеним спікером Юридичного форуму. 12 грудня в talk show «Продаж юридичних послуг: як залучити нових клієнтів та впливати на дійсних», де в якості запрошених представників споживачів юридичних послуг взяли участь директор АВЕНСТОН, директор юридичного департаменту Roshen і директор юридичного департаменту групи компаній Henkel в Україні, обговорювали ряд гострих і важливих для прийняття рішень клієнтами на користь тієї чи іншої юридичної компанії питань. Новий формат «talk show» забезпечив живий і гарячий діалог між його учасниками, в результаті чого розгорілася цікава дискусія між «постачальниками» юридичних послуг та «клієнтами» галузі. Обговорення виявилося насиченим і емоційним! Серед інших тем активно обговорювалися найбільш ефективні канали продажів, призначення ВD-менеджера і маркетолога, склад клієнтського портфеля і цінова політика. До головних тез дискусії варто віднести ідеальний юридичний сервіс очима клієнта і критерії, що впливають на покупку юридичних послуг.

СЕО АВЕНСТОН Дмитро Лукомський поділився досвідом співпраці з різними юридичними компаніями у сфері енергетичного будівництва, підкресливши важливість розуміння специфіки цього сектора потенційним партнером, як ключового критерію у виборі юридичної компанії й застави успішної співпраці. Крім того, Дмитро Лукомський розповів про проблемні моменти співпраці з юридичними компаніями.

«Часто методи роботи юридичних компаній є «шаблонними» і погано спрацьовують на практиці. Тобто у сфері будівництва важливу роль відіграє практичний досвід роботи юриста з контролюючими органами, експертами, органами БТІ, органами реєстрації тощо. Оскільки саме від цього залежить можливість розв’язання проблеми. У сфері енергетичного будівництва ми поки знайшли мало фахівців, які глибоко розуміють всю суть процесу і мають потрібний і релевантний досвід роботи у цій сфері. Юрист повинен розуміти специфіку виконання будівельних робіт для того, щоб документально правильно оформити діяльність клієнта. Нерозуміння специфіки енергетичного будівництва призводить до того, що багато процесів затягуються, і в «колесах» виникають «палиці», що заважають досягненню загальних цілей»Дмитро Лукомський, СЕО АВЕНСТОН.

Оскільки АВЕНСТОН спеціалізується на промислових об’єктах у сфері ВДЕ, найбільш актуальними для компанії є цивільне та господарське право, земельне право (девелопмент, покупка проектів), містобудівне та будівельне право, корпоративне право, енергетика (питання з виробництва, постачання електроенергії, питання «зеленого тарифу»), митниця, податкова служба і міжнародне право.

Компанія дякує Івана Бондарчука та Evris Law за запрошення на захід! Будемо раді підтримувати добру традицію участі в щорічному форумі, який вносить безсумнівно вагомий внесок в модернізацію і підйом якості юридичних послуг.

У публікації використані фотоматеріали видавництва "Юридична практика"

Корозія рамок сонячних модулів

В статті розглянуто вплив гальванічної корозії на опорні конструкції і рамки сонячних модулів та визначено методи, які дозволяють мінімізувати це негативне явище.
Дізнатися більше

Інжиніринг в сонячній енергетиці і не тільки

Вашій увазі пропонується інтерв'ю з Сергієм Друзенко, керівником компанії "Авенстон Інжиніринг". Дане підприємство реалізує проекти в сфері сонячної енергетики, а також займається впровадженням сучасних MEP-систем.
Дізнатися більше

Сонячні панелі за технологією гетеропереходів (HJT)

Технологія гетеропереходів (HJT) є давно відомим методом виробництва сонячних панелей, який активно набрав обертів за останнє десятиліття. Наразі ця технологія є одним з найкращих варіантів для сонячної промисловості для підвищення ефективності та потужності до найвищого рівня.
Дізнатися більше

Використання діаграми Ганта для проектування і будівництва сонячних електростанцій

Графік проекту - важливий інструмент управління будівництвом об'єкта сонячної енергетики. Він дозволяє менеджеру проекту планувати доставку обладнання та матеріалів на будівельний майданчик, синхронізувати роботу перевізників і субпідрядників. Він важливий для моніторингу процесу будівництва і витрат за проектом, графік дає можливість передбачити і запобігати можливі затримки. Використання графіка проекту набагато ефективніше, ніж просто список-календар заходів
Дізнатися більше