Вакансії

Наша компанія спеціалізується на впровадженні проєктів в галузі сонячної енергетики і промислових систем накопичення енергії. Основний напрямок діяльності Авенстон – надання послуг генерального підряду “під ключ”. Ми працюємо на ринку України з 2018 року, що дозволило нашій команді накопичити значний досвід успішно реалізованих проєктів. У цьому розділі розміщені останні вакансії від Авенстон. Більше інформації про наші підходи до пошуку та відбору персоналу ви знайдете на сторінці “Робота в Авенстон“.

Спеціаліст з B2B маркетингу

Шукаємо в команду спеціаліста по B2B маркетингу на віддалену або гібридну роботу, який буде відповідати за такі напрями як event маркетинг, експертний маркетинг та партнерський маркетинг.
Дізнатися більше

Менеджер по управлінню проєктами

Шукаємо менеджера по управлінню проєктами, який буде відповідати за планування та виконання проєктів будівництва комерційних сонячних електростанцій та промислових систем накопичення енергії.
Дізнатися більше

Менеджер по управлінню закупівлями

Ми шукаємо менеджера по управлінню закупівлями для організації ефективної роботи з виробниками, дистриб’юторами та постачальниками обладнання і матеріалів в проєкти сонячної енергетики та промислового накопичення енергії.
Дізнатися більше

Менеджер по роботі з клієнтами

Ми шукаємо менеджера по роботі з клієнтами, який підсилить нашу команду та буде активно залучений до промоції та реалізації довгострокових інноваційних проєктів в сфері відновлювальної енергетики.
Дізнатися більше

Стажування в галузі сонячної енергетики

Компанія Авенстон започаткувала програму професійного стажування для молоді, яка бажає повʼязати свою карʼєру з галуззю відновлювальної енергетики. Розглядаємо студентів після бакалаврату та кандидатів без досвіду роботи.
Дізнатися більше

Робота в галузі сонячної енергетики

Якщо ви шукаєте роботу в галузі сонячної енергетики, хочете повʼязати свою карʼєру з «зеленою» енергетикою, мрієте брати участь у великих проєктах, не боїтеся викликів та прагнете досягати результатів — ми будемо раді знайомству.
Дізнатися більше
 

Залишились питання?
Надішліть свій запит, і наші фахівці проконсультують Вас.