Конференція «Фінансування енергетики в Україні: майбутнє зеленого»

14 червня 2018 року в готелі «Хілтон» відбулася Конференція «Фінансування енергетики в Україні: наближається зелене майбутнє» Дмитро Лукомський, генеральний директор Авенстон.

Финансирование энергетики в Украине

Пан Лукомський розповів про поточну ситуацію на українському ринку ВДЕ, дав власні перспективи для тенденцій та поточні ризики для потенційних інвесторів, а також деякі ідеї, як рухатися вперед і розвивати галузь. Виступ нашого генерального директора привернув увагу аудиторії і послужив початком плідної дискусії в кулуарах цієї події.

clifford
Сьогодні відновлювана енергія в Україні процвітає, а її швидке залучення привертає все більшу увагу інвесторів та енергетичних компаній з усього світу. В даний час Україна вважається однією з провідних європейських країн, найбільш придатною для виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії, що має значний потенціал для виробництва зеленої енергії завдяки її клімату, наявності землі та низки механізмів державної підтримки та стимулів.

Інтерв’ю з генеральним директором Авенстон

Сьогодні ми розмовляємо з пані Вікторією Петрович, керівником та генеральним директором ТОВ «Авенстон». Поговоримо про її плани і бачення майбутньої діяльності компанії.
Дізнатися більше

Прогнозування генерації від змінної відновлюваної енергії (variable renewable energy)

Прогнозування стає вирішальним інструментом для економічно ефективної інтеграції ресурсів змінної відновлюваної енергії (variable renewable energy, VRE), таких як вітер і сонячна енергія, в локальні, регіональні і національні енергосистеми.
Дізнатися більше

Що таке PERC технологія сонячних елементів?

Сонячні фотоелектричні перетворювачі з пасивованим емітером і тильним контактом, відомі як сонячні елементи PERC (the Passivated Emitter and Rear Cell), сьогодні стають все більш поширеними компонентами для виготовлення сонячних панелей.
Дізнатися більше

Інвестиції в сонячну енергетику

Сонячна енергетика - чергова забава для багатих країн і питання далекого майбутнього або ж реальна можливість, незважаючи на складні економічні та політичні умови сьогоднішньої України, заробляти гроші вже зараз?
Дізнатися більше