Земельна ділянка під складську нерухомість

У 2020 році Авенстон закрив операцію з продажу земельної ділянки в Київській області, підготовленої під будівництво сучасного логістичного складу. Спираючись на вимоги інвестиційного партнера наша компанія підібрала відповідні земельні ділянки, виконала попередню перевірку всіх пропозицій і визначила найбільш підходящий варіант. Наш консалтинговий департамент провів юридичний аудит наданих документів, а інженерний відділ перевірив всю наявну технічну документацію, включаючи звіти про геологічні та топологічні дослідження, а також технічні дозволи і обмеження.

В рамках подальшого девелопмента ділянки наші фахівці виконали попереднє техніко-економічне обґрунтування проекту, підготували аналітичну записку щодо ключових особливостей українського законодательсва, провели оцінку витрат на отримання дозволів для підключення до мереж та відповідне коригування CAPEX. Були виконані інші необхідні заходи щодо юридичної та технічної підготовки земельної ділянки.

На підставі аналізу запропонованого бізнес-плану і результатів фінансового моделювання нашим партнером було прийнято рішення про придбання даної земельної ділянки з можливістю подальшого виходу на ринок складської логістики України. За попередніми оцінками, на ділянці можливе розміщення складських приміщень площею 6-8 тис. кв метрів. Після підготовки і закриття угоди з купівлі-продажу земельної ділянки, наша компанія продовжує роботу за даним проектом і супроводжує його подальші етапи.

Авенстон є багатопрофільною групою компаній, яка надає необхідну підтримку інвестиційних проектів на території України. Ми займаємося не тільки супроводом нових бізнес-проектів, а й управляємо діючими активами. Серед напрямків нашої діяльності – проекти в сфері енергетики, відновлюваної енергетики, нерухомості, промисловості та сільського господарства.

До питання розвитку сонячної енергетики в Казахстані

Коментарі Дмитра Лукомського для казахського республіканського ділового тижневика "КУРСІВ'" з приводу перспектив розвитку галузі сонячної енергетики в цій країні
Дізнатися більше

Підтримка стартапів

У нас є можливості залучати інвестиції в цікаві та перспективні стартапи. В рамках нашої ініціативи Avenston Innovation Center ми готові запропонувати всебічну підтримку (інтелектуальну, наукову, технологічну та технічну, фінансову, маркетингову)
Дізнатися більше

Ефективність сонячних модулів у 2022 році

Чому ефективність сонячних батарей важлива? В статті розглядяються основні параметри, що впливають на ефективність сучасних сонячних панелей від провідних виробників, які використовують новітні технології фотоелектричних елементів.
Дізнатися більше

Шляхи вдосконалення методів виробництва водню

Вчені NREL проаналізували нову STCH технологію розщеплення води, яка може бути потенційно більш енергоефективною, ніж виробництво водню за допомогою широко використовуваного методу електролізу.
Дізнатися більше