Технології та рішення для відновлення інфраструктури

Авенстон братиме участь у події “Технології будівництва та автономні рішення для відновлення інфраструктури”, яка пройде в Києві 4 липня 2023 року. Формат події:

  • Експозиція – майданчик для демонстрації рішень, технологій, матеріалів та продукції від вітчизняних та міжнародних компаній
  • Ділова програма – проведення двох паралельних панелей, сегментованих по основним напрямкам:

Технології будівництва: інноваційні рішення та сучасні матеріали – платформа для обміну думками, ідеями та досвідом між фахівцями будівельної галузі, підрядниками, інвесторами та владою щодо спільних дій та можливостей у відновленні пошкодженої інфраструктури.

Енергетична інфраструктура: автономні рішення та енергоефективні технології – обговорення актуальних проблем та викликів, спричинених військовою агресією, пошук ефективних рішень та створення партнерства між учасниками: державними інституціями, представниками бізнесу, галузевими асоціаціями та донорськими програмами.

Чекаємо вас 04 липня 2023 року у Mercure Congress Centre.

Основи сонячної енергетики для бізнесу

Комерційні сонячні електростанції можуть реально змінити ваш бізнес. Якщо ви шукаєте енергоефективну альтернативу, щоб скоротити рахунки за електроенергію, сонячна енергія може стати хорошим вибором.
Дізнатися більше

Що таке технологія сонячних панелей TOPCon?

TOPCon сонячні елементи з контактами, що пасивовані тунельним оксидом (Tunnel Oxide Passivated Contact), були вперше представлені в 2013 році Інститутом сонячної енергії Фраунгофера в Німеччині і використовується основними виробниками принаймні з 2019 року.
Дізнатися більше

Інтернет-конференція з сонячної енергетики

У травні 2010 року в рамках проекту "Зелена Хвиля" в Україні пройшла інтернет-конференція на тему сонячної енергетики. У даній статті ми знайомимо вас з коментарями Дмитра Лукомського, експерта в сфері сонячної енергетики.
Дізнатися більше

Фактори привабливості української сонячної енергетики для іноземних і вітчизняних інвесторів

Україна - одна з небагатьох країн в Європі, в якій діє відносно високий зелений тариф, за яким держава викуповує всю електроенергію, вироблену на сонячних електростанціях.
Дізнатися більше