Технології та рішення для відновлення інфраструктури

Авенстон братиме участь у події “Технології будівництва та автономні рішення для відновлення інфраструктури”, яка пройде в Києві 4 липня 2023 року. Формат події:

  • Експозиція – майданчик для демонстрації рішень, технологій, матеріалів та продукції від вітчизняних та міжнародних компаній
  • Ділова програма – проведення двох паралельних панелей, сегментованих по основним напрямкам:

Технології будівництва: інноваційні рішення та сучасні матеріали – платформа для обміну думками, ідеями та досвідом між фахівцями будівельної галузі, підрядниками, інвесторами та владою щодо спільних дій та можливостей у відновленні пошкодженої інфраструктури.

Енергетична інфраструктура: автономні рішення та енергоефективні технології – обговорення актуальних проблем та викликів, спричинених військовою агресією, пошук ефективних рішень та створення партнерства між учасниками: державними інституціями, представниками бізнесу, галузевими асоціаціями та донорськими програмами.

Чекаємо вас 04 липня 2023 року у Mercure Congress Centre.

Про гібридні енергетичні рішення

Надійні джерела живлення є важливою потребою для кожного бізнесу. Через нестабільність мережевого електропостачання підприємствам доводиться вдаватися до альтернативних джерел енергії для забезпечення нормальної щоденної роботи.
Дізнатися більше

Сонячна генерація: прогнози зростання

Нові аналітичні дані за результатами глобального розвитку ВДЕ в 2018 р. примусили вчених змінити свої попередні прогнози. Електрогенерація на PV-станціях невдовзі стане не тільки ключовим вкладником у загальне виробництво електроенергії, але ще й головним сегментом всієї глобальної енергосистеми.
Дізнатися більше

Сім вражаючих будівель з BIPV системами

Майбутнє - за сонячними BIPV системами! Ми пропонуємо вам переконатись у цьому на прикладах найдивовижніших сонячних будівель Європи.
Дізнатися більше

«Зелений» тариф як заміна валютного депозиту

Генеральний директор компанії Авенстон Дмитро Лукомський дав ґрунтовні поради щодо розвитку "сонячного" бізнесу в Україні
Дізнатися більше