Технології будівництва та автономні рішення

Успішно завершився форум-експозиція “Технології будівництва та автономні рішення”, де відбулася активна участь компанії Авенстон. Захід, який проходив у Mercure Congress Centre, зібрав сотні учасників і професіоналів із сфери будівництва та інженерії, а також представників малого та середнього бізнесу, місцевого самоврядування та керівників комунальних підприємств з усієї України, керівників ОСББ Києва, представників державного сектору та фінансово-банківських інституцій, а також найбільших Телеком операторів. На форумі демонструвалися останні досягнення та інноваційні рішення у сфері будівництва, відновлюваної енергетики, “розумних” технологій та автономних систем.

Наші представники компанії з радістю презентували свої інноваційні рішення та послуги, спрямовані на покращення сектора будівництва та впровадження автономних технологій. Відвідувачі мали змогу ближче ознайомитися з історією нашої компанії, отримати кваліфіковану консультацію, цікаві ідеї та можливості реалізації їх проєктів. Ми висвітлювали проєкти з використання сонячних панелей, енергоефективних систем, а також розповідали про свої досягнення у сфері розвитку відновлюваних джерел енергії для промисловості та бізнесу. Команда Авенстон також активно взаємодіяла зі спеціалістами галузі, викладаючи інформацію про свої проєкти та обмінюючись досвідом з іншими учасниками форуму. Ця співпраця виявилася важливим елементом під час обговорення та знаходження нових шляхів для вдосконалення сучасного будівництва та впровадження екологічно чистих технологій. Форум-Експозиція “Технології будівництва та автономні рішення” став вдалим заходом для компанії Авенстон, дозволяючи їй продемонструвати свою експертність та відмінність у галузі сонячної енергетики та відновлювальних джерел енергії. Захід підкреслив важливість інноваційних рішень для сталого розвитку будівельного сектора та сприяв розширенню співпраці між ключовими гравцями у цій галузі. 

Компанія Авенстон із нетерпінням очікує на майбутні подібні заходи, де вона матиме змогу поділитися своїм досвідом та думками, аби пришвидшити перехід до чистої енергетики. 

Слідкуйте за нашими новинами!

Енергопрогноз до середини століття

Як відбуватиметься глобальна енерготранзиція? Які етапи попереду? Які висновки мають зробити інвестори, націлені на середньо- та довгострокову перспективу?
Дізнатися більше

Еволюція і зростання в умовах військової агресії

Інтервʼю з паном Дмитром Лукомським, співзасновником та головою наглядової ради групи компаній Авенстон, для онлайн-видання tubetorial.com
Дізнатися більше

Енергоефективність та партнерство

Доповіді Міжнародного енергетичного агентства (МЕA) відзначають, що в загальносвітовому масштабі заходи, спрямовані на збільшення енергоефективності, досягли рівня, що забезпечує перевищення внеску в енергозабезпечення будь-яким іншим напрямком розвитку.
Дізнатися більше

Наш проєкт СЕС «Іванівка» у підручнику з фізики

Побудована у 2013 році сонячна електростанція «Іванівка» потрапила у підручник з фізики для 8 класів! Це сучасний проєкт, виконаний компанією нашої групи, який втілює в собі передові технології та найкращі тенденції в сонячній енергетиці!
Дізнатися більше