Інвестиції в проєкти сонячної енергетики

Компанія Авенстон запрошує до співпраці інвесторів для спільної реалізації проєктів у галузі сонячної енергетики. Мова іде про будівництво комерційних сонячних електростанцій на території України та Східної Європи та подальшу продаж виробленої ними сонячної електроенергії на вільному ринку PPA. Привабливість довгострокових інвестицій у комерційні сонячні електростанції зумовлена їх високою рентабельностю та терміном окупності до 5 років. Це досягається завдяки постійному зростанню тарифів на електроенергію, а також зниженню цін на обладнання для сонячних електростанцій, з одночасним підвищенням його ефективності. Сонячна енергетика є одним з найбільш швидко зростаючих сегментів енергетичного ринку та показує постійні тренди щорічного стабільного збільшення кількості та сумарної встановленої потужності новопобудованих сонячних електростанцій.

Портфель проєктів Авенстон

Наша компанія має багаторічний практичний досвід успішної реалізації сонячних проєктів потужністю від десятків кіловат до десятків мегават. Ми працюємо в цій галузі з 2010 року, а ядро нашої команди професійно займається сонячною енергетикою ще з 2001 року, тобто більше 20 років. Авенстон виконує повний цикл робіт, що включають у себе девелопмент проєктів, розробку проєктної документації, комплектацію та будівництво сонячних електростанцій, реконструкції силових підстанцій, підключення до мереж, експлуатацію та сервісне обслуговування. Ми активно приймаємо участь у девелопменті нових проєктів, постійно моніторим та аналізуємо ринок RTB проєктів, співінвестуємо та фінансуємо будівництво дахових і наземних сонячних електростанцій. Пріоритетним напрямком нашої інвестиційної діяльності є пошук та реалізація проєктів на партнерських умовах.

Якщо вас цікавить ринок сонячної енергетики України і ви готові приймати наявні локальні ризики, розуміючи одночасно великий потенціал для отримання підвищеної ставки дохідності у порівнянні з більш консервативними ринками, ми відкриті для обговорення можливих шляхів співпраці. Успішний досвід участі в будівництві промислових сонячних електростанцій в якості девелопера, інвестора, генерального підрядника та оператора комерційної експлуатації таких обʼєктів, дозволяє компанії Авенстон забезпечувати додану вартість проєктам, в яких ми приймаємо участь як партнер.

Сонячна електростанція 1 МВт під «зелений» тариф

Наземні мережеві сонячні електростанції під «зелений» тариф є актуальним та привабливим варіантом для непрофільних інвесторів, що зацікавлені в участі у проєктах в сфері ВДЕ в Україні.
Дізнатися більше

Шлях Європи до чистої енергії

Енергетична криза в Європі та зростання кліматичних амбіцій відновили імпульс серед політиків до диверсифікації та декарбонізації енергетичної системи.
Дізнатися більше

Промислові та комерційні сонячні електростанції

Сонячна енергетика стає все більш популярною через зростаючий інтерес до відновлюваних джерел енергії. Існують значні відмінності між системами сонячної енергії для житлового, комерційного та промислового використання.
Дізнатися більше

Зміни у світовій енергетиці неминучі

Дані про розвиток світової енергетики включно з відновлюваними джерелами енергії (ВДЕ), отримані в середині 2018 року, свідчать, що досягнуто важливої віхи – встановлена генеруюча потужність енергії із сонця і вітру перевищує один терават.
Дізнатися більше