Інтерв’ю CEO AVENSTON для Підсумки на ObozTV

29 жовтня 2019 року Генерального директора ТОВ AVENSTON було запрошено до прямого ефіру студії новин ПІДСУМКИ на ObozTV в якості експерта галузі альтернативної енергетики. Відбулась цікава дискусія про нагальні проблеми, ризики та можливості галузі альтернативної енергетики. Дмитро Васильович розвінчував міфи щодо “зеленої” енергетики, розказував про унікальну станцію, побудовану командою Авенстон без “жодної краплі” бетону, та про тенденції електрифікації та розподільчої генерації. Експерт поділився думками щодо підходу до розподілення квот, зменшення “зеленого” тарифу та того, як зміниться ринок сонячної генерації після впровадження аукціонів з 2020 року.

Нові технології у виробництві фотоелектричних батарей

За останні кілька років технології виробництва фотоелектричних модулів досить сильно змінилися. Тож наразі ми маємо складний ринок, наповнений продукцією з різними параметрами та властивостями. Ми підготували корисний матеріал, який допоможе потенційним інвесторам не зробити помилок.
Дізнатися більше

Розвиваючи сонячну енергетику

Відновлювані джерела енергії пережили різкий сплеск зростання, популярності і необхідності в останні роки. Криза глобального потепління нікуди не дінеться, а постійне надмірне використання невідновлюваних джерел енергії швидко виснажує людство в тому, що йому потрібно для виживання. Відновлювані джерела енергії можуть вирішити цю проблему, але для її реалізації потрібні справжні новатори і провидці.
Дізнатися більше

ReneSola: висока продуктивність та стабільна потужність

Фахівці компанії Авенстон провели дослідження, в процесі якого порівняли основні характеристики фотомодулів виробництва десяти найбільших світових виробників, представлених на ринку України.
Дізнатися більше

Сонячна генерація: прогнози зростання

Нові аналітичні дані за результатами глобального розвитку ВДЕ в 2018 р. примусили вчених змінити свої попередні прогнози. Електрогенерація на PV-станціях невдовзі стане не тільки ключовим вкладником у загальне виробництво електроенергії, але ще й головним сегментом всієї глобальної енергосистеми.
Дізнатися більше