Інтерв’ю CEO AVENSTON для Підсумки на ObozTV

29 жовтня 2019 року Генерального директора ТОВ AVENSTON було запрошено до прямого ефіру студії новин ПІДСУМКИ на ObozTV в якості експерта галузі альтернативної енергетики. Відбулась цікава дискусія про нагальні проблеми, ризики та можливості галузі альтернативної енергетики. Дмитро Васильович розвінчував міфи щодо “зеленої” енергетики, розказував про унікальну станцію, побудовану командою Авенстон без “жодної краплі” бетону, та про тенденції електрифікації та розподільчої генерації. Експерт поділився думками щодо підходу до розподілення квот, зменшення “зеленого” тарифу та того, як зміниться ринок сонячної генерації після впровадження аукціонів з 2020 року.

Ринок сонячної енергетики в Україні у 2010 році

Український ринок: аналіз поточної ситуації та можливостей побудови ефективного бізнесу від експертів сонячної енергетики
Дізнатися більше

Рекорди ефективності сонячних фотоелектричних приладів

Національна лабораторія відновлюваної енергії (NREL) вже багато років працює над аналізом найсучасніших фотоелектричних (PV) технологій самого широкого спектру розробок і застосувань з метою прискорити впровадження на ринку технологій відновлюваної енергії та енергоефективності.
Дізнатися більше

Перші сонячні елементи від Bell Laboratories

У квітні 1954 року дослідники з Bell Laboratories продемонстрували перший в світі практичний кремнієвий сонячний елемент, який дав початок всім сучасним різновидам фотоелектричних перетворювачів.
Дізнатися більше

Інтернет-конференція з сонячної енергетики

У травні 2010 року в рамках проекту "Зелена Хвиля" в Україні пройшла інтернет-конференція на тему сонячної енергетики. У даній статті ми знайомимо вас з коментарями Дмитра Лукомського, експерта в сфері сонячної енергетики.
Дізнатися більше